BMW M6 Coupe Competition Edition & GT3

H BMW αποκάλυψε δύο εκρηκτικά μοντέλα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, την M6 Coupe Competition Edition και την Μ6 GT3.

  • -
  • -

H M6 Coupe Competition Edition διατίθεται σε δύο διαφορετικούς χρωματισμούς: το λευκό Alpine White και το κίτρινο Austin Yellow, τα οποία φέρουν γραφικά αυτοκόλλητα σε ολόκληρο το αμάξωμα. Το δυνατό μοντέλο πατάει επάνω σε 20άρες μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί ανθρακόνημα για τους προφυλακτήρες, τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών και τον διαχύτη. Στο εσωτερικό του συναντάμε μαύρο δερμάτινο σαλόνι με λευκές ραφές ή κίτρινες ανάλογα την εξωτερική απόχρωση.

Η Μ6 Coupe CE έρχεται με V8 4.4 κινητήρα 600 ίππων και 700 Nm ροπής και μπορεί να επιλέξει κανείς ένα προαιρετικό πακέτο M, στο οποίο η τελική ταχύτητα είναι 305 km/h. Η τιμή του πακέτου για τη γερμανική αγορά ξεκινάει από τα 17.700 ευρώ.

Από την άλλη, έχουμε την M6 GT3, η οποία κοστίζει 379.000 ευρώ και προορίζεται για αγωνιστικούς σκοπούς. Η GΤ3 βασίζεται στην Coupe έκδοση και αναμένεται να δούμε το εν λόγω μοντέλο σε αγωνιστικά τουρνουά μέσα στο 2016.

Το αγωνιστικό θηρίο ζυγίζει λιγότερο από 1.300 κιλά και έχει δοθεί ιδιαίτερη βάση από τους μηχανικούς στην αναβάθμιση της οδικής συμπεριφοράς και στην αυτονομία. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...