KIA SPORTAGE. ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ

Το προηγμένο Crossover με την ελκυστική εμφάνιση και τον πλούσιο εξοπλισμό, προσφέρεται τώρα με € 244 το μήνα και τιμή που ξεκινά από € 17.560 με απόσυρση

  • -
  • -
Sportage με ένα κλικ

Περισσότερα για το Kia Sportage

Kia Sportage 1.6 από € 17.560

Kia Sportage 1.7 Diesel από € 21.190

5 Αστέρια στο Euro NCAP

Θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστεί και χαμαιλέων για τον τρόπο που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής. Το νέο Kia Sportage προτάσσει την ελκυστική του σχεδίαση, το πλήρες επίπεδο εξοπλισμού, την ευχάριστη και ευρύχωρη καμπίνα του αλλά και την επιθετική εμπορική πολιτική για να διατηρήσει τη θέση του ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας των Crossover. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που διαγράφει μια άκρως πετυχημένη πορεία σε πωλήσεις στην Ευρώπη. Το Sportage άλλωστε εξελίχθηκε με γνώμονα τους Ευρωπαίους καταναλωτές και παράγεται στο εργοστάσιο της Kia στη Σλοβακία.

Πέρα από την μόδα των crossover όμως, το συνολικό πακέτο Sportage μπορεί επάξια να παίξει το ρόλο του οικογενειακού αυτοκινήτου παρακάμπτοντας ολόκληρη την κατηγορία των μικρομεσαίων και μεσαίων. Με αρχοντικές διαστάσεις και ανάλογους χώρους, τίποτα δεν εμποδίζει το μοντέλο της Kia στον δρόμο προς την επιτυχία. Στον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του εσωτερικού συμβάλλουν επίσης τα προσεγμένα σε ποιότητα και συναρμογή υλικά αλλά και ο πλούσιος εξοπλισμός που στις κορυφαίες εκδόσεις, εκτός από τις κλασικές ανέσεις περιλαμβάνει στοιχεία όπως το navi 7 ιντσών με infinity & κάμερα οπισθοπορείας, το κουμπί εκκίνησης «start button», η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή, κ.α.



Ατού του νέου Sportage είναι φυσικά και η γκάμα κινητήρων. Σε βενζίνη, το μοτέρ των 1.600 cc αποδίδει την υψηλή ισχύ των 135 PS και συνδυάζεται με κιβώτιο 6 σχέσεων. Κινεί με νεύρο το Crossover, διατηρώντας την κατανάλωση σε λογικό επίπεδο (6,8 lt/ 100 km). Σε diesel υπάρχει ο κινητήρας των 1.700 cc με απόδοση 115 PS που διακρίνεται για την πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (5,3 lt/ 100 km) και τους αντίστοιχα χαμηλούς ρύπους CO2 (139 g/km).

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα αποτελεί άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Sportage. Μπορείς να αποκτήσεις την έκδοση 1.6lt LX Instyle που ξεκινάει στα € 17.560 μόλις, με € 244 το μήνα για 48 δόσεις! Το επιτόκιο είναι 4,5% και η προκαταβολή ανέρχεται στο 40%, ενώ υπάρχει και η επιλογή χρηματοδότησης χωρίς καθόλου προκαταβολή. Τέλος, όπως όλα τα μοντέλα της Kia έτσι και το Sportage καλύπτεται από τη μοναδική και μεταβιβάσιμη 7ετή εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη, που είναι η κορυφαία της αγοράς.

VIDEOS

Kia Sportage trust your eyes

Kia Sportage trust your eyes - 10sec

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...