Ειδική έκδοση Peugeot RCZ R Bimota

Η Peugeot σε συνεργασία με την ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσικλέτας Bimota παρουσίασαν μία ειδική έκδοση του RCZ R.

  • -
  • -

Η ειδική έκδοση Peugeot RCZ R Bimota παρουσιάστηκε πρόσφατα σε έκθεση μοτοσικλέτας, η οποία έλαβε χώρα στην Verona της Ιταλίας.  Το εν λόγω μοντέλο φέρει το κωδικό όνομα PB104, όπου PB είναι τα αρχιγράμματα των Peugeot-Bimota. Ο αριθμός 1 αποτελεί το πρώτο κοινό πρότζεκτ των εταιρειών και το 04 τους 4 τροχούς που διαθέτει.

Η εξωτερική αγωνιστική του εμφάνιση ξεχωρίζει από την 3χρωμη απόχρωση, η οποία παραπέμπει στα επίσημα χρώματα της Bimota (κόκκινο, λευκό και μαύρο) και πατάει επάνω στις μαυροβαμμένες ζάντες αλουμινίου. Το εσωτερικό του είναι επενδυμένο με Alcantara και δέρμα, ενώ στο ταμπλό υπάρχουν αρκετές κόκκινες λεπτομέρειες. Μεγάλες αλλαγές έχουμε στο πίσω μέρος της καμπίνας, μιας και έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα και τη θέση τους έχουν πάρει δύο κράνη μοτοσικλέτας και action κάμερες GoPro. Τέλος, κάτω από το καπό συναντάμε τον γνώριμο 1,6 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, στον οποίο αυξήθηκε η ιπποδύναμη κατά 34 σε σχέση με την «απλή» έκδοση RCZ R, φτάνοντας συνολικά τους 304.

Η Peugeot αποτελεί μία από τις λίγες εταιρείες (βλέπε BMW, Suzuki, Honda), η οποία εκτός από την κατασκευή αυτοκινήτων δραστηριοποιείται και στο χώρο των 2 τροχών με το συγκεκριμένο πρότζεκτ να μην είναι απορίας άξιον.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

Το νέο Renault Twingo “γράφει” μοναδικά στο φακό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...