5+1 Special Δοκιμές

Από το ελληνικό supercar μέχρι σπάνιο συλλεκτικό, αλλά και μία έκπληξη!

  • -
  • -

Στα τέσσερα και κάτι χρόνια που το gocar.gr οδηγεί την ενημέρωση στο χώρο του αυτοκινήτου, έχουμε δοκιμάσει περίπου 420 αυτοκίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό – περισσότερα από 100 το χρόνο δηλαδή! Κάποιες από όλες αυτές τις δοκιμές είναι φυσικό να αφορούν ιδιαίτερα έως πολύ ειδικά μοντέλα. Ψάχνοντάς στην ενότητα “ΔΟΚΙΜΕΣ” ξεχωρίσαμε 5+1 τέτοια μοντέλα: το εξωπραγματικό ελληνικό supercar, το απόλυτο αυτοκίνητο οδηγικής απόλαυσης, το ιδανικό ηλεκτρικό για την πόλη, ένα πολύ σπάνιο κλασικό που βρίσκεται στην Ελλάδα, μια απίστευτα ποιοτική made in Greece ρέπλικα, καθώς και το όχημα με το οποίο γενιές και γενιές πήραν τα βάπτισμα του πυρός στον μαγευτικό κόσμο της οδήγησης – αλλά και της “στούκας”. Ας τα δούμε:

 

(ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ)

 

Korres Project 4

Το Made In Greece ιδιοφυές δημιούργημα του Δημήτρη Κορρέ που περνάει ταχύτατα σχεδόν από παντού, αδιαφορεί για το τερέν που πατά και διαθέτει μια ανάρτηση που θα ζήλευαν και οι πιο φτασμένοι κατασκευαστές.

 

 

Caterham 7 1.0 Ecoboost

Χαμηλό βάρος, καλοστημένο πλαίσιο και 125 ίπποι αρκούν για να συνθέσουν το τρίπτυχο που εγγυάται προσιτή απόλαυση ανόθευτης σπορ οδήγησης, σε πίστα ή στο δρόμο.

 

 

Replicar Hellas Porsche 356 Speedster

Μια από τις πιο φιλόδοξες προσπάθειες που έχουν γίνει στην Ελλάδα, από μια μικρή βιοτεχνία της Κατερίνης που έχει μαγέψει όλο τον κόσμο με τις ποιοτικές κατασκευές της.

 

 

Renault Twizy

Επαναπροσδιορισμός της αστικής αυτοκίνησης με το ηλεκτρικό αυτοκινητο-σκούτερ της Renault.

 

 

Citroen DS Cabrio

Οδηγούμε μια πραγματική θεά, ένα από τα πιο σπάνια συλλεκτικά αυτοκίνητα, αφού πρώτα ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία της ανεπανάληπτης DS.

 

 

Και η έκπληξη:

Συγκρουόμενο

Ταξίδι πίσω στη παιδική μας ηλικία, οδηγώντας ένα διαχρονικό μέσο αναψυχής που μύησε γενιές και γενιές στα μυστικά του βολάν - και θα συνεχίζει να το κάνει για πολύ ακόμη.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...