GOCAR Magazine #13 – Διάλεξε το δικό σου γαλάζιο

Το μοναδικό ηλεκτρονικό περιοδικό αυτοκινήτου για το iPad πάει μαζί σου διακοπές με πλούσια καλοκαιρινή θεματολογία, σε όποιον Αυγουστιάτικο προορισμό επιλέξεις

  • -
  • -

Σε αυτό το τεύχος ανοίγουμε την οροφή του νέου Audi A3 Cabrio και δοκιμάζουμε το γοητευτικό ανοιχτό μοντέλο στις παραλιακές διαδρομές που μας αρέσει να το βλέπουμε. Ταξιδεύουμε στο Βερολίνο για την παγκόσμια πρεμιέρα ενός αυτοκινήτου που αποτελεί status symbol για την αστική μετακίνηση. Η δεύτερη γενιά Smart fortwo και forfour έρχεται ανανεωμένη και αισθητικά ωριμότερη να καλύψει και τετραθέσιες ανάγκες.
Μιλάμε με τον Άγγελο Χριστοφίδη, μέλος της ομάδας South Evian Gulf, που κατάφεραν ένα σύγχρονο άθλο. Να καλύψουν 1000 μίλια στην Ελλάδα, από τους Οθωνούς δυτικότερα της Κέρκυρας μέχρι το Καστελλόριζο, με μόνη δύναμη τα κουπιά και σκοπό τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής προσφοράς.
Καλοκαίρι μπορεί για κάποιους από εμάς, να είναι διακοπές ακόμη και στην πόλη. Οργώνουμε την Αττική με το ηλεκτρικό Smart και σας προτείνουμε μικρές αποδράσεις στα πιο trendy σημεία που μπορεί να πας με μία μόνο φόρτιση. Το κλασικό αυτοκίνητο του τεύχους είναι ένα από τα πιο νοσταλγικά cabrio. Παρουσιάζουμε την Alfa RomeoSpider, το αξεπέραστο διθέσιο του Pininfarina, στο κόκκινο που του ταιριάζει. Και για τους petrolheads έχουμε αρκετό μέταλλο, όπως το VW Golf GTD για τους φίλους των γρήγορων, το Fial 500 Cult για τους fun του style και το Seat Toledo 1.6 TDI για τους οικογενειάρχες. Αυτά κι άλλα θέματα που μπορείς να τα απολαύσεις με το μοναδικό τρόπο και τις δυνατότητες που μόνο η ταμπλέτα iPad μπορεί να σου προσφέρει.

Με πλούσια θεματολογία και μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας, τo 13o τεύχος του GOCAR Magazine σε περιμένει για δωρεάν download στο iTunes Store.


ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ TEASER VIDEO ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE 13

GOCAR Magazine #13 - Περιεχόμενα

ΔΟΚΙΜΕΣ

Audi A3 Cabrio 1.4 TFSI

Κομψότητα και δυναμισμός σε ανοιχτό πακέτο

Fiat 500 Cult 1.3 D

Πινελιές τεχνολογικής ανανέωσης για το αγαπημένο 500αράκι

SEAT Toledo 1.6 TDI

Δυναμική επιστροφή στα μικρομεσαία sedan

Volkswagen Golf GTD

Μαθήματα οικονομίας για τους βαρυπόδαρους χιλιομετροφάγους

 

 

ΘΕΜΑΤΑ

Νέα γενιά Smart fortwo & forfour

Το πιο στιλάτο micro car ανανεώθηκε με κάθε επισημότητα

Opel Corsa

Ιδού η πέμπτη γενιά του γερμανικού supermini

GREECE 1000 Miles

Σύγχρονη Οδύσσεια με καγιάκ, για την εθελοντική προσφορά

Alfa Romeo Spider

Το απόλυτο all time classic είναι cabrio

Διακοπές στην …πρίζα

Προτάσεις για διακοπές στην Αθήνα, με μία μόνο φόρτιση του Smart Electric

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...