GOCAR Magazine 12 – Το γιορτάζουμε!

Το μοναδικό ηλεκτρονικό περιοδικό αυτοκινήτου για το iPad πήρε το Χρυσό βραβείο Best Tablet Edition και το γιορτάζουμε με έξι super νέα μοντέλα

  • -
  • -

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσει κανείς τα γενέθλια ενός χρόνου λειτουργίας; Το σηκώσαμε στα Digital Media Awards 2014 και με το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Tablet Edition ανά χείρας, σάς παρουσιάζουμε έξι νέα και πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα.

Tαξιδέψαμε στο Roterrdam για να οδηγήσουμε τη νέα γενιά Aygo, τον εκπρόσωπο της τριπλής συνεργασία Toyota-Peugeot-Citroen στα city cars.

Βρεθήκαμε μεταξύ των επιλεγμένων δημοσιογράφων από όλη την Ευρώπη στο σχεδιαστικό κέντρο της Ford στην Κολωνία, για την επίσημη αποκάλυψη του ολοκαίνουριου Edge, της ναυαρχίδας των SUV. Κι επειδή υπάρχουν και SUV με διαφορετικό DNA, δοκιμάσαμε στην Ελλάδα τη νέα Porsche Macan. Ένα μοντέλο που αποτελεί ύμνο της σπορ συμπεριφοράς σε κάθε τερέν. Από την άλλη υπάρχουν και πιο προσιτές προτάσεις όπως το Peugeot 2008 1.6 e-HDi που δοκιμάσαμε σε άσφαλτο και χώμα. Το κομψό crossover με εκδρομικό χαρακτήρα χαρίζει πολλαπλές επιλογές στους οικογενειάρχες προσφέροντας μεγάλη οικονομία ελέω diesel.

Τα δύο πολυαναμενόμενα μοντέλα της ελληνικής αγοράς είναι πλέον πραγματικότητα. Η νέα γενιά i10 ανεβαίνει επίπεδο και ταρακουνάει τον ανταγωνισμό στα αυτοκίνητα πόλης. Στα supermini, το νέο Polo δικαιολογεί τον τίτλο baby-Golf φέρνοντας χαρακτηριστικά και τεχνολογίες από το μεγαλύτερο μοντέλο της Volkswagen.

Με πλούσια θεματολογία και μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας, τo 12o τεύχος του GOCAR Magazine σε περιμένει για δωρεάν download στο iTunes Store.

 

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ TEASER VIDEO ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE 12


GOCAR Magazine 12 - Περιεχόμενα

 ΔΟΚΙΜΕΣ

VW Polo

Με αισθητικό φρεσκάρισμα και αλλαγές ουσίας σε κινητήρες και τεχνολογία

Porsche Macan

Και Premium, και Compact και Sport…

Hyundai i10

Η πετυχημένη συνταγή ανεβαίνει επίπεδο

Peugeot 2008 1.6 HDi

Το μικρό με τον εκδρομικό χαρακτήρα


 ΘΕΜΑΤΑ

ToyotaAygo

Η νέα γενιά κάνει “X” το βασικό παρελθόν

FordEdge

Η ναυαρχίδα των Ford SUV αποκαλύφθηκε

Σηκώσαμε το Χρυσό στα Digital Media Awards

Κορυφαία διάκριση για το GOCAR Magazine

Bikini Car Wash

Δύο αντικείμενα πάθους σε physical contact…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...