Digital Media Awards 2014: Πήραμε το Χρυσό!

Χρυσό βραβείο για το GOCAR Magazine στην κατηγορία Best Tablet Edition

  • -
  • -

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσει κανείς τα γενέθλια ενός χρόνου λειτουργίας; Εμείς πάντως δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιον καλύτερο από το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Tablet Edition που απέσπασε το GOCAR Magazine στα Digital Media Awards 2014. Ένα βραβείο που τοποθετεί το GOCAR Magazine μπροστά στις εξελίξεις του χώρου των ψηφιακών εκδόσεων για το αυτοκίνητο κι όχι μόνο.

Η διάκριση του GOCAR Magazine έρχεται ως επιβράβευση για το μοναδικό ελληνικό περιοδικό αυτοκινήτου για το iPad και το μοναδικό με ελληνική πλατφόρμα έκδοσης (apps4mags). Ταυτόχρονα, αποτελεί μια επιβράβευση για τις προσπάθειες του συνόλου της ομάδας του GOCAR Magazine να δημιουργήσουν ένα περιοδικό με πρωτογενή θεματολογία που κρατάει πλήρως ενημερωμένο τον αναγνώστη για ότι συμβαίνει στο χώρο του αυτοκινήτου, μετατρέποντας παράλληλα το «ξεφύλισμα» του σε ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης του χρήστη με την “ταμπλέτα” του. Στοιχεία που αποτέλεσαν και κριτήρια επιλογής του GOCAR Magazine ως χρυσού νικητή της κατηγορίας Best Tablet Edition.

Το χρυσό βραβείο του GOCAR Magazine στα Digital Media Awards αποτελεί και μια δέσμευση για την ομάδα μας ώστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό τις προσπάθειές μας, εμπλουτίζοντας την πλούσια ύλη και τη θεματολογία του με νέο ελκυστικό περιεχόμενο.

Τα Digital Media Awards αποτελούν ένα νέο θεσμό της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και προϊόντα στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα. Στην κριτική επιτροπή των βραβείων, της οποίας πρόεδρος ήταν η κ. Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συμμετείχαν επιφανή στελέχη από το χώρο των Media και της διαφημιστικής αγοράς του digital.


Η Δήμητρα Σχοινοχωρίτη εκ μέρους του GOCAR Magazine κατά την απονομή με το χρυσό ανά χείρας.


Δύο είναι καλύτερα από ένα. Ο Νεκτάριος Σαρτζετάκης πρόεδρος της nemo|online| με τα βραβεία και όλους τους συνεργάτες που βρέθηκαν στο Gazarte.


Το σηκώσαμε! Από την ομάδα σύνταξης ο Γιάννης Λημναίος (δεξιά) κι ο Βασίλης Παπαδόπουλος περιχαρείς με το χρυσό.



Δεύτερη επιτυχία για την nemo|online|! Το deasy.gr πήρε το αργυρό βραβείο στα καλύτερα θεματικά sites. Εξ αριστερών: Ελενίτσα Νικολετοπούλου, Φανούρης Δρακάκης και Δημήτρης Μαλλάς. Εύγε παίδες!


Λίγα λόγια για το GOCAR Magazine

Το GOCAR magazine είναι ένα πλήρως διαδραστικό περιοδικό αυτοκινήτου για το iPad, που υιοθετεί όλες τις σύγχρονες μορφές «ανάγνωσης» ενός ψηφιακού περιοδικού. Το περιεχόμενό του αποτελείται από πλούσια πρωτογενή θεματολογία για νέα μοντέλα και τάσεις, test drives, ειδήσεις από τη Formula 1 και άλλα πρωταθλήματα, ενδιαφέροντα άρθρα για την ιστορία της αυτοκίνησης και τις πράσινες μορφές μετακίνησης. Πρωτότυπες στήλες, όπως ζώδια και αυτοκίνητο, τεχνολογία και παρουσίαση games δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στην ύλη του περιοδικού. Επίσης στο GOCAR magazine έχει ενσωματωθεί ο πιο πλήρης οδηγός αγοράς για νέα μοντέλα, ο οποίος διαθέτει αναλυτικά τον εξοπλισμό και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά για όλες τις εκδόσεις της αγοράς.

Στον ένα χρόνο κυκλοφορίας του, το GOCAR Magazine έχει πετύχει περισσότερα από 20.150 downloads της εφαρμογής.

To περιοδικό υλοποιήθηκε από την apps4mags και την nemo|online| για λογαριασμό του gocar.gr.

Δες περισσότερα για το GOCAR magazine εδώ.


To GOCAR magazine είναι διαθέσιμο δωρεάν για download στο ΑppStore.

Για να το κατεβάσετε πατήστε εδώ.   

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...