Silk Road Trail 2013

Ένα σημειολογικό ταξίδι 16.000 χιλιομέτρων με τρία νέα υβριδικά Range Rover, είναι η καλύτερη αρχή «συγκομιδής αποδείξεων» για την αξία του μοντέλου

  • -
  • -

Το πρώτο υβριδικό μοντέλο της Land Rover είναι γεγονός και η εταιρεία, για να το γιορτάσει, πραγματοποίησε ένα ταξίδι- περιπέτεια 16.000 χιλιομέτρων. Από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Μεγ. Βρετανία, μέχρι την Ινδία (έδρα της Tata που στην ιδιοκτησία της οποίας έχει περάσει η πάλαι ποτέ Βρετανική φίρμα), τρία Range Rover Hybrid ταξίδεψαν για κάτι λιγότερο από 2 μήνες. Η διαδρομή τους περιελάμβανε πέρασμα από την Ευρώπη στην Ασία, μέσω Ρωσίας και άλλων 12 χωρών σε 53 ημέρες. Στη διαδρομή συμπεριλήφθηκε μεγάλο μέρος από το θρυλικό Silk Road, που ένωνε την Ασία με τη Μεσόγειο.

Το υβριδικό μοντέλο διαθέτει ένα συνδυασμό κινητήρα εσωτερικής καύσης V6 diesel με χωρητικότητα 3,0 λίτρων και ένα ηλεκτροκινητήρα, οι οποίοι αποδίδουν συνολικά 340 ίππους και 71,4 kgm ροπής. Για τα τρία Range Rover που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη δοκιμασία, τα 15 σκασμένα λάστιχα είναι μάλλον λίγα, αν αναλογιστούμε πως οι εκτός δρόμου διαδρομές ήταν μεγάλες σε μήκος και έντονες , καθώς το υψόμετρο στο οποίο κινήθηκαν, κυμαινόταν από τα 3.350 έως τα 5.380 μέτρα. Η συγκομιδή των τεχνικών από το ταξίδι ήταν μεγάλη αφού εκτός της μέσης τιμής της κατανάλωση από τα τρία Range Rover που κυμαινόταν μεταξύ των 6,3 και 6,5 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα απόστασης, επέστρεψαν με τους υπολογιστές τους «φορτωμένους» με 300 GB χρήσιμων τεχνικών πληροφοριών.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...