Έλληνας Πρωταθλητής στα 1/8 Buggy (Senior)

Μεγάλη επιτυχία του Κ. Αγραφιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τηλεκατευθυνόμενων στην Ιταλία

  • -
  • -

Πρωταθλητής Ευρώπης στέφθηκε ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τηλεκατευθυνόμενων που έγινε τον Ιούνιο στην Βόρειο Ιταλία. Πρόκειται για ένα από τα 2 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Τηλεκατευθυνόμενων Αυτοκινήτων 1/8 Buggy και γίνεται υπό την αιγίδα της Ευρωπαικής ομοσπονδίας Efra, στην οποία ανήκει και η Ελλάδα. Ο αγώνας συγκέντρωσε 144 οδηγούς από όλες τις χώρες της Ευρώπης και είχε μεγάλη επιτυχία. Οι Έλληνες που βρέθηκαν εκεί το χαρακτήρισαν ως ένα από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα που έγιναν τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης, που έχει ξαναβρεθεί στην τελική φάση Ευρωπαϊκού πριν μερικά χρόνια, κατάφερε αυτή την φορά να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, ανάμεσα σε πολύ δυνατό ανταγωνισμό. Εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την Pole Position και κέρδισε τον τελικό στην κατηγορία Senior, παίρνοντας έτσι τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης! Είναι ότι καλύτερο έχουν κερδίσει Έλληνες σε τέτοιο επίπεδο και αναμένουμε ανάλογα και στο μέλλον.

 

Ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης συμμετείχε με μοντέλα της XRay Fanatix και JQ και με υποστήριξη από το RadioControl.gr. Στη συνέχεια υπάρχουν στο πρόγραμμα ακόμα 3 αγώνες στην Ευρώπη και για τα ταξίδια απαιτούνται ορισμένα έξοδα. Κάθε ενδιαφερόμενος χορηγός για ενδεχόμενη ανάλογη επιτυχία ευπρόσδεκτος στο info@radiocontrol.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...