Από € 9.990 το νέο Ford Fiesta

Νέες, χαμηλότερες τιμές για το supermini της Ford

  • -
  • -
quote

Είναι σαφές ότι η κατηγορία των μικρών είναι ανταγωνιστικότερη από ποτέ και το νέο Fiesta αυξάνει το μερίδιό του στην αγορά προσεγγίζοντας νέους πελάτες με κυριότερα ατού τη σχεδίαση, την τεχνολογία και την οδική συμπεριφορά του. Επεκτείνοντας τη νέα τιμολογιακή μας πολιτική και στο Fiesta, το κάνουμε ακόμη πιο προσιτό και δίνουμε τώρα την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές να το αποκτήσουν και να απολαμβάνουν τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα

Νίκος Νοταράς, Πρόεδρος & Διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς

Από 9.990 ευρώ ξεκινάνε πλέον οι τιμές του νέου Fiesta, χάρη στη νέα τιμολογιακή πολιτική της Ford. Η παραπάνω τιμή αφορά το Fiesta Trend με τον 1.000άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα των 80 ίππων, ενώ η πιο ενδιαφέρουσα έκδοση με τον 1.0 EcoBoost των 100 ίππων ξεκινά πλέον από τα 11.661 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει 7 αερόσακους (οδηγού - συνοδηγού - πλευρικοί - κεφαλής - γονάτων οδηγού), ESP, Αir Condition, Ράδιο-CD και Σύστημα My Key.

 

ΠΑΤΑ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ FORD FIESTA:
FORD FIESTA 3d
FORD FIESTA 5d

 

Fiesta Hot News

  • Ο 1.0 EcoBoost βενζινοκινητήρας της Ford ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς 2013».Το νέο Fiesta διατίθεται με πέντε εκδόσεις κινητήρων που εκπέμπουν κάτω από 100 g CO2/km.
  • Οι Ευρωπαίοι πελάτες αγόραζαν ένα Fiesta κάθε 100 δευτερόλεπτα το πρώτο τρίμηνο του 2013, 14.000 μονάδες παραπάνω από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή, σύμφωνα με τη JATO. Ο κινητήρας 1.0 EcoBoost είχε ποσοστό 24% στις συνολικές ταξινομήσεις του Fiesta. Δηλαδή, ένα στα τέσσερα Fiesta που πουλήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2013 στην Ευρώπη είχε κινητήρα 1.0 EcoBoost. Το 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της Polk το Fiesta είναι το παγκόσμιο best-seller στην κατηγορία subcompact με 723.130 ταξινομήσεις.
  • Το νέο Fiesta διατίθεται με το σύστημα συνδεσιμότητας SYNC της Ford με φωνητική ενεργοποίηση και υπηρεσία Emergency Assistance, με την οποία ο χρήστης μπορεί να ειδοποιεί τα κέντρα επείγουσας ανάγκης για ένα ατύχημα σε 26 γλώσσες – αυτές που ομιλούνται σε 40 Ευρωπαϊκές χώρες. Επιπλέον, διαθέτει την τεχνολογία Ford MyKey, με την οποία οι γονείς θέτουν περιορισμούς στους νεαρότερους οδηγούς με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας.

 

* Τα αποτελέσματα της JATODynamics βασίζονται σε στοιχεία που παρέχει η JATOConsult, η ειδική συμβουλευτική υπηρεσία της εταιρίας. Οι αριθμοί βασίζονται σε 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.jato.com

VIDEOS

Νέο Ford Fiesta

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...