Χορός εκατομμυρίων για τους Hamilton και Verstappen

Οι δύο διεκδικητές του φετινού τίτλου στην F1 είναι και οι πιο ακριβοπληρωμένοι, με τα ποσά να προκαλούν ίλιγγο.

  • -
  • -

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, οι Lewis Hamilton και Max Verstappen δείχνουν πανέτοιμοι για μια επική μάχη στους δύο εναπομείναντες αγώνες της σεζόν. Ο Ολλανδός προηγείται με 8 βαθμούς του Βρετανού. Αμφότεροι επιθυμούν διακαώς τον τίτλο, καθώς εκτός από δόξα θα τους αποφέρει και μεγάλα κέρδη.

Όπως αναφέρει το Forbes, η κατάκτηση του τίτλου ισοδυναμεί με πολλά εκατομμύρια, χάρη στα παχυλά μπόνους. Συγκεκριμένα, ο Verstappen θα γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό με 42 εκατ. δολάρια, με τα 25.000.000 από αυτά να αφορούν τον ετήσιο μισθό του και τα υπόλοιπα 17.000.000 τα μπόνους.

lewis max

Αντίθετα, ο Hamilton θα λάβει σχεδόν 62 εκατ. δολάρια. Η διαφορά στα χρήματα είναι τεράστια, αλλά αυτό δικαιολογείται από την πλούσια καριέρα του Βρετανού και το γεγονός ότι είναι ήδη 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Μάλιστα, ο Sir Lewis φιγουράρει και στη λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές της υφηλίου, καθώς αν συνυπολογιστούν τα κέρδη από τις χορηγίες, οι ετήσιες αποδοχές του ξεπερνούν τα 82 εκατ. δολάρια.

Πηγή: Forbes

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...