F1: Θα συνεχίσουν μαζί Sainz και Renault;

  • -
  • -

Ο Carlos Sainz βρίσκεται στην Renault δανεικός από την Red Bull. Αυτό ήταν γνωστό από την 1η μέρα. Όμως υπάρχει μια περίεργη κατάσταση στην οποία η Red Bull έχει τον Daniel Ricciardo με ερωτηματικό για του χρόνου και την Renault να θέλει να συνεχίσει με τον Carlos Sainz.

 

Παρόλο που υπάρχει αυτό το άγνωστο, ο διευθύνων σύμβουλος της Renault F1, Cyril Abiteboul, είπε στο Motorsport.com ότι έχει μιλήσει με τον Sainz για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία. «Εχουμε κατά την γνώμη μου δυο πολύ καλούς οδηγούς, αλλά έχουμε προφανώς μια συγκεκριμένη κατάσταση με τον Carlos, με το συμβόλαιό του να είναι εκτεθειμένο για του χρόνου, κάτι που το ξέραμε από την 1η μέρα. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να σκεφτούμε από πριν τι θα μπορούσε να γίνει. Και για τον λόγο αυτό ξεκινήσαμε κουβέντες με τον Carlos για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία, για το τι θα μπορούσε να γίνει από δω και μπρος και αυτό δεν είναι στα χέρια μας ούτε στα δικά του. Δεν είναι άνετη η κατάσταση, αλλά πρέπει να αποδεχθούμε ότι κυνηγάμε καταστάσεις και ένα από αυτό είναι και η αγορά των οδηγών που πρέπει να έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο και να ελέγχουμε τις τύχες μας», είπε ο Abiteboul.

 

Γεγονός είναι ότι με τους Hulkenberg και Sainz η Renault έχει ένα πολύ καλό δίδυμο και θα συνεχίσει δυνατά. Εάν ο Ricciardo μετακομίσει για άλλες πολιτείες η Red Bull θα κοιτάξει να φέρει τον Sainz πίσω στην ομάδα με την Renault να πρέπει να βρει εναλλακτικές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...