Suzuki: Σύστημα Touch Ν’Go σε όλα τα μοντέλα

Δώρο αξίας 1000€

  • -
  • -

Η Suzuki προσφέρει δωρεάν το πιο προηγμένο σύστημα επικοινωνίας, αξίας 1.000€, στο βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων της. Το Suzuki Touch N’Go βασίζεται στο Samsung Galaxy Tab, το οποίο διαθέτει όλο τον εξοπλισμό σύνδεσης με το αυτοκίνητο (Bluetooth), δίνοντας στον οδηγό δυνατότητες που ξεπερνούν οποιοδήποτε άλλο multimedia αυτοκινήτου. Το Suzuki Touch N’Go είναι στην ουσία ένα πλήρες σύστημα επικοινωνίας: υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο, video, audio, GPS, navigation και organiser.

Μέσω του Bluetooth ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιεί το σύστημα ως τηλέφωνο, αλλά και –μέσω audio streaming- ως σύστημα αναπαραγωγής μουσικής. Μπορεί επίσης να βλέπει ταινίες, να πλοηγείται στο internet (μέσω συνδέσεων wifi ή 3G) να χρησιμοποιεί το navigation για την πλοήγησή του, με ελληνικούς χάρτες, ή να κάνει χρήση καθεμιάς από τις 80.000 εφαρμογές που προσφέρει το λειτουργικό σύστημα Android της συσκευής.

Παράλληλα, το σύστημα Suzuki Touch N’Go μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας κανονικός υπολογιστής και εκτός αυτοκινήτου, χάρη στην υποστήριξη όλων των δημοφιλών προγραμμάτων του Office (Word, Excel, Power Point), αλλά και χάρη στη μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας του (8 ώρες) στη μεγάλη οθόνη των 7 ιντσών, αλλά και στο ελάχιστο βάρος των 390 γραμμαρίων μόλις.

Επιπρόσθετα, η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες, μια για τη λήψη φωτογραφιών και μια για την υποστήριξη video κλήσης, ενώ η μνήμη του φτάνει τα 16GB και μπορεί να επεκταθεί έως τα 64GB. Ο χειρισμός του Touch N’Go γίνεται μέσω της οθόνης αφής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...