Fiat – Επιστροφή του Seicento

Το project Topolino στα συρτάρια της εταιρείας

  • -
  • -

Αν και το Seicento έχει παραμείνει στον τιμοκατάλογο της Fiat, σε μερικές αγορές της Ευρώπης, οι Ιταλοί σχεδιάζουν ήδη την επάνοδο του, καλύπτοντας το κενό του εντελώς low-cost μοντέλου στην γκάμα τους.

Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης είναι κυρίως η διακοπή του προγράμματος Topolino (Micro/Sub- A – progretto 325), με τους Ιταλούς να αντιλαμβάνονται, ότι η κατασκευή ενός αξιόλογου μοντέλου, απαιτεί μεγάλο κόστος, ανάλογο με αυτό του Toyota IQ. Η επένδυση αυτή, ίσως δεν συμβαδίζει με τις οικονομικές δυνατότητες τους, οπότε η λύση ενός ρετουσαρισμένου Seicento, το οποίο θα χάνει σε απόλυτη σχεδίαση με τα up-market μικρά, αλλά θα κερδίζει σε κόστος, είναι η επόμενη κίνηση της Fiat.

Οι κινητήρες του νέου Seicento θα προέρχονται από την γκάμα του 500 και πιθανόν να είναι αυτοί της γενιάς TwinAir, με την 2κύλινδρη αρχιτεκτονική. Η παραπάνω λύση, συνδυάζει έντεχνα επιδόσεις, οικονομία καυσίμου και χαμηλούς ρύπους, προσφέροντας ιδανικά στοιχεία για την πορεία του Seicento. Στο άμεσο μέλλον αναμένονται νέες πληροφορίες, για τις οριστικές αποφάσεις της ιταλικής εταιρείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...