NISSAN SHOP@HOME: Καινούριο Nissan από το σπίτι σου

Σε 3 απλά βήματα: Επίλεξε και διαμόρφωσε το μοντέλο που σε ενδιαφέρει, διάλεξε τον τρόπο αγοράς που επιθυμείς και καν’ το δικό σου με το πρόγραμμα Nissan 5+5+5 που περιλαμβάνει 5 χρόνια Εγγύηση, 5 χρόνια Οδική Βοήθεια και 5 Δωρεάν Service!

  • -
  • -

Θέλεις να αγοράσεις ένα καινούργιο Nissan; Κατέληξε σε αυτό που επιθυμείς χωρίς καν να σηκωθείς από το σαλόνι σου. Η Nissan φρόντισε γι’ αυτό με την υπηρεσία NISSAN SHOP@HOME! Τώρα μπορείς να διαμορφώσεις το νέο σου Nissan απολαμβάνοντας την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου, έχοντας στη διάθεσή σου όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αφού χαλαρώσεις στον καναπέ σου, αρκούν τρία απλά βήματα μέσα από το www.nissan.gr:

 

01) Επίλεξε και διαμόρφωσε το δικό σου Nissan

Micra, Juke, Qashqai, X-Trail ή Leaf; Επίλεξε από την πλήρη γκάμα μοντέλων της Nissan αυτό που σε ενδιαφέρει και προσάρμοσέ το με τον έξυπνο διαμορφωτή. Συνδύασε τον κινητήρα με το εσωτερικό, τον εξοπλισμό και τα χρώματα που επιθυμείς και πρόσθεσε τα αξεσουάρ που θέλεις. Εύκολα, από όπου κι αν βρίσκεσαι.

 

02) Διάλεξε τον τρόπο αγοράς που σου ταιριάζει

Τοις μετρητοίς ή με χρηματοδότηση; Με 0% προκαταβολή ή με χαμηλό μηνιαίο επιτόκιο; Ενημερώσου για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Μην ξεχάσεις φυσικά να ελέγξεις και τις τρέχουσες προσφορές της Nissan για συγκεκριμένα μοντέλα και εκδόσεις.

 

03) Πίσω από το τιμόνι του δικού σου Nissan

Τώρα που έχεις καταλήξει στο μοντέλο και στον τρόπο αγοράς, αναζήτησε τoν πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο για να κλείσεις test drive ή/και να ζητήσεις μια προσφορά για το νέο σου Nissan. Απλά και γρήγορα, μέσα από το www.nissan.gr.

 

+) Πακέτο Nissan 5+5+5

Επωφελήσου από το ολοκληρωμένο πακέτο που ισχύει αυτή την περίοδο και περιλαμβάνει δωρεάν τα 5 πρώτα τακτικά σέρβις του καινούργιου σου Nissan (χωρίς χρέωση στα ανταλλακτικά ή την εργασία), 5 χρόνια Εγγύηση και 5 χρόνια Οδική Βοήθεια Nissan, 24 ώρες την ημέρα, όλο το χρόνο.

Μπες τώρα στο www.nissan.gr και αγόρασε το καινούριο σου αυτοκίνητο από το σπίτι σου, σε 3 απλά βήματα με το Nissan shop at home. Εκεί σε περιμένει και η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, έτοιμη για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση έχεις σχετικά με τα αυτοκίνητα ή τις υπηρεσίες της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ.