MINI Countryman: Από €22.406, με το πακέτο εξοπλισμού που σου ταιριάζει

Απόκτησε σε προνομιακή τιμή το all-rounder MINI τώρα, με το πακέτο εξοπλισμού Spice και κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1.5 lt

  • -
  • -

Λατρεύεις τη μοναδική go-kart αίσθηση οδήγησης, το διαχρονικό design και τις αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης που μόνο η MINI προσφέρει στα μοντέλα της; Αναζητάς ταυτόχρονα μεγάλους χώρους, πρακτικότητα και τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός δυναμικού crossover; Η απάντηση της MINI ακούει στο όνομα Countryman, το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα, συνδυάζει όλα τα παραπάνω και προσφέρεται με ελκυστικά πακέτα εξοπλισμού και δελεαστική τιμή από 22.406 ευρώ.

Το μεγαλύτερο και πιο ευέλικτο μέλος της οικογένειας MINI ανεβάζει τον πήχη στους τομείς της διασκεδαστικής οδήγησης και της εξατομικευμένης φινέτσας με το αμίμητο στυλ της Βρετανικής μάρκας. Αισθητική ανανέωση, πλουσιότερος εξοπλισμός και καινοτόμες τεχνολογίες άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας προάγουν το κύρος του νέου MINI Countryman.

Το Countryman είναι άμεσα αναγνωρίσιμο στο δρόμο, όπως κάθε ΜΙΝΙ άλλωστε. Την εικόνα του crossover αναβαθμίζουν ο νέος προφυλακτήρας που πλέον είναι βαμμένος εξ ολοκλήρου στο χρώμα του αμαξώματος, η ανασχεδιασμένη εξάγωνη μάσκα, οι στάνταρ προβολείς LED και προβολείς ομίχλης LED και τα πίσω φώτα με το ξεχωριστό μοτίβο ‘Union Jack’.

Η νέα γενιά του μοντέλου προσφέρει αισθητά βελτιωμένη ευρυχωρία στο μοντέρνο, premium εσωτερικό. Η επιλεκτική εξατομίκευση ανάλογα με το προσωπικό στυλ έχει γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με την προσθήκη νέων επιλογών και με μία εξελιγμένη προϊοντική γκάμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πακέτο Spice που προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακές τιμές. Το πακέτο περιλαμβάνει μεταλλικό χρώμα αμαξώματος, ζάντες ελαφρού κράματος 17'', ράγες οροφής, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, υπηρεσίες MINI Connected, πακέτο αποθηκευτικών χώρων και απομακρυσμένες υπηρεσίες και είναι διαθέσιμο από μόλις €22.406!

Στο δρόμο, το MINI Countryman διακρίνεται από την οδηγική απόλαυση και την άνεση που προσφέρει, καθώς και για τις επιδόσεις που εξασφαλίζουν οι ιδιαίτερα αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου τελευταίας τεχνολογίας MINI TwinPower Turbo, με ισχύ που φτάνει έως και τους 190 ίππους!

Για όσους κινούνται συχνά σε τερέν με χαμηλή πρόσφυση, το σύστημα τετρακίνησης ALL4 προσφέρεται εναλλακτικά, αντί της μετάδοσης ισχύος στους εμπρός τροχούς που αποτελεί και σήμα κατατεθέν της μάρκας, και βελτιώνει αισθητά την ευστάθεια και την ευελιξία.

Το MINI Countryman είναι δραστήριο. Ζει στην πόλη αλλά συχνάζει στην εξοχή και, εκτός από μοναδικό στυλ και σπορ χαρακτήρα, προσφέρει χώρους, ασφάλεια και ανέσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε σου απαίτηση. Απόκτησε τώρα το all-rounder MINI με το πακέτο εξοπλισμού Spice, σε προνομιακή τιμή. Μάθε περισσότερα εδώ.