Kia Picanto: Δικό σου τώρα με 106 €/μήνα

Αποπληρωμή σε έως και 84 μήνες, 5 χρόνια Δωρεάν Service και φυσικά 7ετή Εργοστασιακή Εγγύηση

  • -
  • -

Τι αναζητά κανείς σε ένα αυτοκίνητο πόλης; Ευελιξία, οικονομία, αλλά και στιλ, ανέσεις και εξοπλισμό που θα κάνουν ευχάριστες τις αστικές περιπλανήσεις. Και παρότι δεν πρόκειται για οικογενειακά αυτοκίνητα, είναι ευπρόσδεκτοι οι χώροι που θα βολέψουν τα παιδιά στο καθημερινό πέρα-δώθε σε σχολεία και δραστηριότητες, ή τους φίλους στη βραδινή έξοδο. Πως τα χωράς όλα αυτά σε ένα αυτοκίνητο 3,6 μέτρων; Την απάντηση δίνει πειστικότατα το Kia Picanto.

Το μικρό της Kia σε κερδίζει με την εμφάνισή του, τόσο στις “απλές” εκδόσεις, όσο και στις GT-Line και X-Line που προσθέτουν σπορ ή περιπετειώδη χαρακτήρα αντίστοιχα.



Το Picanto GT-Line ξεχωρίζει με τον δυναμισμό που εκπέμπει, χάρη σε στοιχεία όπως οι ποδιές στα μαρσπιέ, οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, οι μεγαλύτεροι τροχοί και οι κόκκινες ενθέσεις, καθώς και τα δερμάτινα καθίσματα, τα αλουμινένια πεντάλ, οι piano black επενδύσεις και οι κόκκινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό.

Το X-Line προσθέτει λουκ crossover εξωτερικά με αυξημένη απόσταση από το έδαφος (15 mm), ποδιές μπρος-πίσω, πλαστικά ένθετα περιμετρικά του αμαξώματος, ζάντες αλουμινίου 16’’, και λεπτομέρειες σε κίτρινο ή ασημί στη μάσκα και τους προφυλακτήρες. Την καμπίνα αναβαθμίζουν δερμάτινες επενδύσεις σε τιμόνι, λεβιέ και καθίσματα, αλουμινένια πεντάλ και διάκοσμος με ζωηρά χρώματα.

 

Σε όλες τις εκδόσεις του Picanto, το εσωτερικό  είναι μοντέρνο και προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια. Η ποιότητα είναι ένα από τα δυνατά στοιχεία του, ενώ τέσσερις ενήλικες βολεύονται με περίσσεια άνεση έχοντας πίσω τους χώρο αποσκευών 255 λίτρων, τον μεγαλύτερο της κατηγορίας!
Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος με στοιχεία που κάθε άλλο παρά αυτονόητα είναι στη μικρή κατηγορία, όπως οι δερμάτινες επενδύσεις, η μεγάλη οθόνη αφής 7'' με Apple CarPlay & Android Auto, η κάμερα οπισθοπορείας και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα που ανοίγουν μέχρι κάτω.

Μεγαλύτερη κατηγορία θυμίζει και η συμπεριφορά του Picanto στο δρόμο, τόσο οδηγικά όσο και σε επίπεδο επιδόσεων. Οι επιλογές σε κινητήρα περιλαμβάνουν τον 1.000άρη των 67 PS, τον 1.2 με 84 PS και τον υπερτροφοδοτούμενο 1.0 T-GDI των 100 ίππων.
Το Kia Picanto είναι μικρό σε μέγεθος αλλά μεγάλο σε όσα σου προσφέρει. Τώρα, μπορείς να το κάνεις εύκολα δικό σου από 106 ευρώ το μήνα, με το πρόγραμμα “KiaMovingWithYou” που περιλαμβάνει:

  • ευέλικτη χρηματοδότηση με προκαταβολή από 30%,
  • αποπληρωμή έως 84 μήνες,
  • χαμηλή μηνιαία δόση 1% της αξίας του αυτοκινήτου,
  • 5 χρόνια προνομιακό Δωρεάν Service.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Kia προσφέρει σε συνεργασία με την Eurobank δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα με 30% προκαταβολή, δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου, επιτόκιο 7,5% και περίοδο αποπληρωμής 60 ή 84 μήνες, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Παράλληλα, η Kia ενισχύει την 7ετή εργοστασιακή εγγύησή της με Δωρεάν Service για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ (όποιο από τα δύο λήξει πρώτο). Το πρόγραμμα καλύπτει τα τακτικά και προγραμματισμένα service, όπως αυτά προβλέπονται από τον κατασκευαστή, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πελάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως και η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση, το Δωρεάν Service συνοδεύει το αυτοκίνητο και μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησής του, αυξάνοντας σημαντικά τη μεταπωλητική αξία. To πρόγραμμα ισχύει από 25 Μαΐου για όλα τα ετοιμοπαράδοτα Kia Picanto.