Volkswagen Polo: δικό σου, από 12.950 €

Μηνιαία δόση από 143€ / μήνα με όφελος IQ advantage έως 1.200 €

  • -
  • -

Το Volkswagen Polo ξεχωρίζει με τις προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει, την ιδιαίτερα στιβαρή πλατφόρμα MQB A0 στην οποία βασίζεται, τη μεγάλη οικονομία που προσφέρει ειδικά στις εκδόσεις φυσικού αερίου TGI, αλλά και την ευρύχωρη καμπίνα του που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμη και μιας μικρής οικογένειας. Τώρα, το Polo μπορεί να γίνει δικό σας με δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από μόλις 12.950 €, ή από 143 € το μήνα! Οι ειδικές τιμές αφορούν προωθητική ενέργεια για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων. Οι διαθέσιμες προσφορές είναι:

Polo 1.0 MPI EVO 80 PS: 12.950€→

Polo 1.0 TSI 95 PS: 14.750€→

Polo 1.6 TDI 95 PS: 16.200€→

 

Polo με κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων

Το Volkswagen Polo αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του και στον τομέα της ασφάλειας. Απολαμβάνει την υψηλότερη βαθμολογία 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. Έχει πετύχει σκορ 96% στην προστασία των ενηλίκων ενώ παράλληλα να αποσπάσει 85% στην ασφάλεια των παιδιών, 76% στην ασφάλεια των πεζών και 59% στην αξιολόγηση των συστημάτων ασφαλείας του. Από την πρώτη έκδοση, το Polo εξοπλίζεται με το IQ.Drive, το οποίο περιλαμβάνει κορυφαία συστήματα ασφαλείας όπως είναι το "Front Assist", το "City Emergency Braking" με Αναγνώριση Πεζών αλλά και το Multi-collision Brake (Σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων), καθιστώντας το, ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

Οι τεχνολογίες IQ.Drive αφορούν έξυπνα συστήματα υποβοήθησης και αυτόνομης οδήγησης. Πιο αναλυτικά:

Άνεση

 

Ασφάλεια

 

Ημιαυτόνομη Οδήγηση

 

Η πλειοψηφία των συστημάτων IQ.Drive περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του Polo. Μάθετε περισσότερα για το Volkswagen Polo στο volkswagen.gr.