SEAT GO! Από 47€/μήνα!!

Με τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της SEAT που προβλέπουν επιτόκιο από 0,9% έως 3,9% και 4 χρόνια εγγύηση, τα Ibiza, Arona και Leon γίνονται δικά σας πιο εύκολα από ποτέ

  • -
  • -

Ibiza, Arona ή Leon; Το πιο ταιριαστό στις δικές σας ανάγκες SEAT είναι τώρα και πιο προσιτό από ποτέ! Είτε πρόκειται για το ευέλικτο και με άπλετους χώρους Ibiza, είτε για το “περιπετειώδες” SUV Arona, είτε για το διακεκριμένο σπορτίφ οικογενειακό Leon, τώρα είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή να αποκτήσετε το καινούριο σας αυτοκίνητο, χάρη στα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα SEAT GO!

Η SEAT Τεχνοκάρ ξεκίνησε το 2020 δυναμικά: στις ήδη εξαιρετικά προσιτές τιμές των Ibiza, Arona και Leon, τώρα προσέθεσε και τα προγράμματα SEAT GO!:

  • με επιτόκιο που ξεκινά από μόλις 0,9%,
  • με μηνιαία δόση που - για το Ibiza - μπορεί να ξεκινά ακόμα και από τα 47 €, καθώς και
  • με τον ευέλικτο τύπο χρηματοδότησης Balloon.

Ο τελευταίος προσφέρει πολλαπλές επιλογές για την 48η και τελευταία δόση: είτε πλήρη αποπληρωμή της με συμφωνημένη από την αρχή αξία, είτε αναχρηματοδότησή της, είτε επιστροφή του αυτοκινήτου.

Τα νέα επιδοτούμενα προγράμματα SEAT GO! ικανοποιούν απόλυτα όλες τις πιθανές χρηματοδοτικές ανάγκες.

 

Ibiza με 47€ /μήνα

Η ομορφότερη και πιο δυναμική πέμπτη γενιά του άλλαξε τα δεδομένα της κατηγορίας, καθώς με τη νέα πλατφόρμα MQB απέκτησε χώρους για επιβάτες και αποσκευές που παραπέμπουν σε μικρομεσαίο αυτοκίνητο, αλλά και πολύ πιο άκαμπτο και ασφαλές πλαίσιο.

Ξεκινώντας από μόλις 12.690 €, το supermini της SEAT γίνεται ακόμα πιο προσιτό χάρη στο πρόγραμμα SEAT GO! 0.9%. Με ελάχιστη προκαταβολή 50%, μπορείτε να επωφεληθείτε από ονομαστικό επιτόκιο 0,9% (+0,6% εισφορά) για πρόγραμμα 48 μηνών και να έχετε για την 48η δόση τον τύπο χρηματοδότησης Balloon.

Για παράδειγμα, για το βασικό Ibiza 1.0 80hp Reference, που κοστίζει 12.690 €, μετά την προκαταβολή του 50% η δόση για 47 μήνες είναι στα 47 €/μήνα, ενώ η 48η δόση balloon είναι στα 4.943 € - οπότε και έχετε τρεις επιλογές: αποπληρωμή της με συμφωνημένη από την αρχή αξία, αναχρηματοδότησή της, ή επιστροφή του αυτοκινήτου. Η γκάμα του Ibiza περιλαμβάνει ακόμη εκδόσεις turbo βενζίνης TSI, diesel TDI και φυσικού αερίου TGI.


Arona, Ibiza & Leon με επιτόκιο από 2,9%

Και τα τρία ιδιαίτερα δημοφιλή μοντέλα της SEAT συνδυάζονται με τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα SEAT GO! 2.9% και SEAT GO! 3.9% - τα οποία προβλέπουν ελάχιστη προκαταβολή μόνο του 20% της αρχικής αξίας. Το SEAT GO! 2.9% έχει διάρκεια αποπληρωμής 48 μηνών με ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (+0,6% εισφορά) και τύπο χρηματοδότησης Balloon. Αντίστοιχα, το SEAT GO! 3.9% προσφέρει τη δυνατότητα 60 μηνιαίων δόσεων με ονομαστικό επιτόκιο 3,9% (+0,6% εισφορά) και τύπο χρηματοδότησης Classic Credit.

Και τα τρία προγράμματα SEAT GO! περιλαμβάνουν προστασία δανείου και υποχρεωτική τουλάχιστον 6μηνη ασφάλιση Allianz αλλά και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό: συνδυάζονται με τη δωρεάν προσφορά επέκτασης εγγύησης 2+2 χρόνια (ή 80.000 χλμ), μέσω εργοστασιακού προγράμματος της SEAT και με τους ίδιους ακριβώς όρους και προϋποθέσεις όπως και τα δύο πρώτα χρόνια της βασικής εγγύησης!

Με τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα SEAT GO!, το νέο σας αυτοκίνητο είναι πιο κοντά από ποτέ - σε έκδοση βενζίνης, diesel ή φυσικού αερίου για απαράμιλλη οικονομία!

Από 12.690 € το SEAT Ibiza - που ξεπερνά τα δεδομένα των supermini σε χώρους, οδική συμπεριφορά και εξοπλισμό.

Από 15.400 € το SEAT Arona - ένα συμπαγές SUV με μεγάλη ευελιξία και χώρους, αλλά και επιπλέον στοιχεία περιπέτειας χάρη στο αυξημένο ύψος από το έδαφος.

Από 16.355 € το SEAT Leon - ένα ορόσημο στα οικογενειακά αυτοκίνητα χάρη στον δυναμισμό της εμφάνισης και της συμπεριφοράς του.

SEAT GO! Η στιγμή για καινούριο αυτοκίνητο έφτασε. Περισσότερες πληροφορίες στο Δίκτυο της SEAT σε όλη την Ελλάδα.