Αποκτήστε το Skoda Scala με όφελος 1.500 ευρώ

Το πρόγραμμα Skoda One – Καθαρή Αυτοκίνηση ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου 2019

  • -
  • -

Τη δυνατότητα απόκτησης του νέου Scala με σύγχρονο κινητήρα, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6.2 και έκπτωση 1.500 €, δίνει η Kosmocar-Skoda. Η προσφορά για το νέο hatchback γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «SKODA ONE – Καθαρή Αυτοκίνηση», στο οποίο συμμετέχουν αρκετά ακόμη μοντέλα της Skoda.

Χαρακτηριστικά, με το όφελος «Καθαρής Αυτοκίνησης» η τιμή του Scala Ambition 1.0 TSI 95 PS υποχωρεί από τα 16.400 στα 14.900 ευρώ, ενώ του Scala Style 1.0 TSI 116 PS από τα 18.900 στα 17.400 ευρώ.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης, ενώ το πρόγραμμα αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις και έχει διάρκεια έως τις 30 Νοεμβρίου 2019.

ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Tο Scala βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 του Ομίλου Volkswagen, η οποία του εξασφαλίζει μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, παρά τις compact εξωτερικές του διαστάσεις (μήκος 4,36 μ). Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει επίσης τον 1.5 TSI 150 PS και τον 1.6 TDI 116 PS, ενώ η λίστα με τα συστήματα ασφάλειας, άνεσης και συνδεσιμότητας παραπέμπει σε μεγαλύτερα και ακριβότερα αυτοκίνητα (έως 9 αερόσακοι, αυτόνομο φρενάρισμα, διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας, Crew Protect Assist που κλείνει τα παράθυρα και σφίγγει τις ζώνες αν επίκειται σύγκρουση, Multi-Collision Brake το οποία σταματά το αυτοκίνητο μετά από ατύχημα ώστε να αποφευχθεί καραμπόλα, Emergency Call, σύνδεση WiFi, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών κ.α.).

Το πρόγραμμα «SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «SKODA ONE – FINANCE», το οποίο δίνει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε μοντέλου SKODA εύκολα και γρήγορα με μηνιαία δόση μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Service, Aσφάλιση και Οδική βοήθεια.