Citroen με πραγματικά άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα και 5 χρόνια εγγύηση

Η Citroen χαρίζει χαμόγελα με το πρόγραμμα Summer Smile Days που προσφέρει στα μοντέλα C1, C3, C3 Aircross και C4 Cactus

  • -
  • -

Η αξία ενός χαμόγελου είναι ανεκτίμητη! Και αυτό το καλοκαίρι η Citroen μας χαρίζει απλόχερα χαμόγελα. Πώς; Προσφέροντας και τον Αύγουστο μοναδικές ευκαιρίες σε όλα της τα μοντέλα: από το νεανικό C1 και το στυλάτο C3, μέχρι το δραστήριο C3 Aircross και το υπερ-άνετο C4 Cactus. Με το πρόγραμμα CITROËN SUMMER SMILE DAYS που περιλαμβάνει μοναδικές τιμές ή πραγματικά άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα και 5 χρόνια εγγύηση, αυτό το καλοκαίρι έχουμε ένα ακόμη λόγο να χαμογελάμε.

Πιο συγκεκριμένα, τα αγαπημένα μοντέλα της Citroen προσφέρονται με:

  • προκαταβολή από 35%,
  • 36 πραγματικά άτοκες δόσεις,
  • μηναία δόση από 183 ευρώ,
  • δωρεάν 5 χρόνια εγγύηση.

Η προωθητική ενέργεια CITROËN SUMMER SMILE DAYS ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή το επίσημο site της εταιρίας, www.citroen.gr. Ας δούμε παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε μοντέλο ξεχωριστά.

Citroen C1
Από 10.050 € ή με 36 άτοκες δόσεις

Το μικρό της Citroen διατίθεται με το νέο, αναβαθμισμένο και πολύ οικονομικό κινητήρα του ενός λίτρου, ο οποίος πληροί τις νέες προδιαγραφές ρύπων Euro6.2, προσφέρει αυξημένη ιπποδύναμη που φτάνει τους 72 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο ETG. Πέρα από νεανικό σε εμφάνιση και πρακτικό στην καθημερινότητα, είναι και σύγχρονο σε τεχνολογίες συνδεσιμότητας χάρη στο σύστημα multimedia με οθόνη αφής 7’’, λειτουργία Triple Play (Android Auto, Apple CarPlay και MirrorLink), Bluetooth, USB, 4 ηχεία, χειριστήρια στο τιμόνι και κάμερα οπισθοπορείας.

Citroen
C3

Από 10.990 € ή με 36 άτοκες δόσεις

Το γαλλικό σουπερμίνι ξεχωρίζει με την κομψή του σχεδίαση και τις αμέτρητες δυνατότητες διαμόρφωσης, τόσο του εξωτερικού όσο και της καμπίνας. Διατίθεται με τους πολυβραβευμένους κινητήρες βενζίνης PureTech που έχουν απόδοση έως 110 ίππους και με τους αποδοτικούς diesel BlueHDi με ισχύ έως και 100 ίππους. Είναι πλούσιο σε άνεση και ασφάλεια με στοιχεία όπως το σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης Citroen Connect NAV και το σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας (AFIL).

Citroen C3 Aircross
Από 14.300 € ή με 36 άτοκες δόσεις

Το κόμπακτ SUV της Citroen διακρίνεται για τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του, συνδυάζοντας τη μοντέρνα εμφάνιση με την πρακτικότητα και τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Οι επιλογές σε κινητήρες περιλαμβάνουν τους πολυβραβευμένους βενζίνης PureTech με απόδοση έως και 130 ίππους, καθώς και τους αποδοτικούς diesel BlueHDi με ισχύ έως και 100 ίππους. Διαθέσιμο είναι και το 6-άρι αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6.

Citroen C4 Cactus
Από 15.355 € ή με 36 άτοκες δόσεις

Το C4 Cactus προσφέρει πρωτόγνωρα επίπεδα άνεσης, χάρη στην ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions αλλά και τη φιλοσοφία Advanced Comfort που το διέπει σε κάθε του πτυχή, όπως για παράδειγμα τα καθίσματα που είναι εξαιρετικά αναπαυτικά χάρη στη χρήση ειδικών υλικών. Οι πολυβραβευμένοι κινητήρες βενζίνης PureTech με ισχύ έως 130 ίππους και οι αποδοτικοί diesel BlueHDi με απόδοση έως και 100 ίππους απαρτίζουν τη γκάμα του C4 Cactus.