Νέα ειδική έκδοση Alfa Romeo Mito Urban

Η Alfa Romeo Mito Urban με… urban στυλ, έξτρα εξοπλισμό και δελεαστική τιμή

  • -
  • -

Ο σπορ και δυναμικός χαρακτήρας μιας Alfa Romeo είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ιταλική φίρμα. Κάτι που αποτυπώνεται και στη MiTo. H νέα Mito Urban όμως είναι εμπλουτισμένη με χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Συγκεκριμένα, ο standard εξοπλισμός της νέας έκδοσης συμπεριλαμβάνει: σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, USB, αισθητήρες παρκαρίσματος, air-condition, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, cruise control, αεροτομή, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και τιμόνι με χειριστήρια, κι όλα αυτά στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των €13.400 με τον βενζινοκινητήρα 1.4 78 ίππων και των €16.600 με τον κινητήρα diesel 1.3 95 ίππων, και με προνομιακή χρηματοδότηση.

Οι νέες λεπτομέρειες προσδίδουν έναν ακόμα πιο έντονο και επιβλητικό urban χαρακτήρα. Ο νέος σχεδιασμός πέντε οπών στις ζάντες αλουμινίου, οι σατινέ χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές και το χρωμιωμένο  ακροσωλήνιο της εξάτμισης δημιουργούν ένα ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα. Ο εσωτερικός χώρος φέρει ειδικές λεπτομέρειες, όπως είναι το μαύρο ματ ταμπλό, τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και το ασπρόμαυρο λογότυπο του Mito Urban.

Φυσικά, η νέα έκδοση του μικρού μοντέλου που συμπλήρωσε την γκάμα της Alfa Romeo ενσωματώνει τα tech-friendly στοιχεία και εξοπλισμό ασφάλειας. Μια ελκυστική πρόταση με σημαντικό standard εξοπλισμό και προνομιακή χρηματοδότηση, για τους λάτρεις της ιταλικής ποιότητας.