GLA, Kuga ή Captur; Ποιο από τα 3 SUV ψηφίσατε ότι σας ταιριάζει καλύτερα;

Περισσότεροι από τους μισούς είχαν την ίδια προτίμηση

  • -
  • -

Τα SUV έχουν καταφέρει να γνωρίσουν γιγαντιαία δημοφιλία, εδραιώνοντας τη θέση τους στις προτιμήσεις των Ελλήνων οδηγών. Αδιάψευστο μάρτυρα συνιστά το μερίδιό τους στην ελληνική αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2020 το οποίο ανήλθε σε 45,26%. Εν ολίγοις, σχεδόν ένα στα δύο αυτοκίνητα που ταξινομούνται στη χώρα μας είναι SUV.

Τρεις από τις τελευταίες αφίξεις οχημάτων ελευθέρου χρόνου είναι το μικρό Renault Captur και τα μοντέλα της C-SUV κατηγορίας, Ford Kuga και Mercedes Benz GLA. Πρόκειται για οχήματα που ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες, ενώ απευθύνονται σε διαφορετικά… πορτοφόλια.

Πρόσφατα το GOCAR σας προσκάλεσε να επιλέξετε ποιο από τα τρία ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα. Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες δεν έκρυψαν την προτίμησή τους για τη νέα Mercedes-Benz GLA (56%), με τα Renault Captur και Ford Kuga ν’ ακολουθούν με ποσοστά 25% και 19% αντίστοιχα.

Tα αποτελέσματα αναλυτικά*
1.   
 Mercedes-Benz GLA   56 %
2.    Renault Captur          25 %
3.    Ford Kuga                 19%

*τα ποσοστά ισχύουν την στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

TO ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...