Suzuki Vitara & S-Cross: Και 4Χ4, και Hybrid! Ποιο από τα δύο SUV σου ταιριάζει;

Δύο διαφορετικά SUV με κοινή αφετηρία: την τεχνολογία Suzuki HYBRID 48V. Τα νέα Suzuki Vitara και S-Cross προσθέτουν την υβριδική διάσταση στον δραστήριο, πολύπλευρο χαρακτήρα τους και προσφέρουν εξαιρετική οικονομία καυσίμου και δυναμικές επιδόσεις σε όλα τα εδάφη, με την αξεπέραστη τεχνολογία τετρακίνησης ALLGRIP.

  • -
  • -

Η Suzuki είναι συνυφασμένη με τα υβριδικά αυτοκίνητα εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα, είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει όλα τα μοντέλα της αποκλειστικά με την τεχνολογία Suzuki HYBRID, που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου χωρίς κανένα συμβιβασμό σε ευρυχωρία ή οδηγική εμπειρία. Ειδικά τα SUV Vitara και S-Cross, επωφελούνται από το νέο σύστημα Suzuki HYBRID 48 Volt που συνδυάζεται με τον εξαιρετικό σε απόδοση υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1.4 BOOSTERJET.

Tα 48V SUV Vitara και S-Cross αποτελούν αυτή τη στιγμή την πιο ελκυστική πρόταση αγοράς συνδυάζοντας το τρίπτυχο Υβριδική Τεχνολογία - Αυθεντική Τετρακίνηση - Αυτόματο Κιβώτιο Ταχυτήτων στην πλέον ανταγωνιστική τιμή! Επιπλέον, είναι τα μοναδικά βενζινοκίνητα SUV που έχουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας (εκδόσεις 2WD)!

Και με το πρόγραμμα προνομίων απόκτησης HYBRID FOR U, που ισοδυναμεί με έκπτωση ολόκληρου ή μέρους του Τέλους Ταξινόμησης, η απόκτηση ενός υβριδικού SUV γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Ενδεικτικά, οι τιμές για το Vitara Hybrid ξεκινούν από μόλις 16.990 € και για το S-Cross Hybrid από 18.410 € μόνο!

Οι αρετές της υβριδικής τεχνολογίας, συνδυάζονται με την αξιοπιστία που εγγυάται το όνομα Suzuki. Άλλωστε, τα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρίας καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια. Το 48βολτο υβριδικό σύστημα της Suzuki δεν χρειάζεται καμία απολύτως ενέργεια από τον οδηγό, ούτε κατά τη διάρκεια της οδήγησης, αλλά ούτε από πριν (π.χ. φόρτιση της μπαταρίας). Λειτουργεί πάντα και προσφέρει αδιάκοπα οικονομία σε κάθε διαδρομή. Ανακτά ενέργεια από το φρενάρισμα και τη συγκεντρώνει σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία συνδράμει το έργο του κινητήρα στις επιταχύνσεις μέσω της ηλεκτρογεννήτριας ISG. Έτσι, προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, τόσο στην πόλη όσο και στο ταξίδι. Ας δούμε παρακάτω πώς τα οφέλη του συστήματος αναβαθμίζουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα των Suzuki Vitara και S-Cross.

 

SUZUKI VITARA HYBRID

To κόμπακτ SUV της Suzuki έχει γίνει πλέον θρύλος στους λάτρεις των εκδρομών και της περιπέτειας, που χρειάζονται παράλληλα ένα ευέλικτο αυτοκίνητο για την αστική καθημερινότητα, με υψηλή απόδοση και χαμηλό κόστος χρήσης. Στοιχεία που το Vitara Hybrid προσφέρει στο έπακρο. Ο ισχυρός υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.4 BOOSTERJETαποδίδει 129 ίππους και έχει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, από μόλις 4,6 lt/100 km, χάρη στην τεχνολογία Suzuki HYBRID 48Volt.

Ασφάλεια και ικανότητα κίνησης σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης προσφέρουν οι εκδόσεις με την αποτελεσματική τετρακίνηση Suzuki AllGrip. Επιπλέον, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του προηγμένα συστήματα Suzuki Safety Support, όπως η υποβοήθηση πέδησης DSBS, η προειδοποίηση & αποφυγή αλλαγής λωρίδας, η αναγνώριση τυφλού σημείου κ.α., που κάνουν την οδήγηση πιο άνετη και ασφαλή. Η ευρύχωρη καμπίνα είναι πολύ καλά εξοπλισμένη, με την οθόνη αφής 7" του Infotainment να φροντίζει για σύνδεση με smartphone, πλοήγηση και ευκολότερο παρκάρισμα με την κάμερα οπισθοπορείας.

Ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει από τη βασική κιόλας έκδοση του Vitara έγχρωμη οθόνη LCD 4,2’’ στον πίνακα οργάνων, αυτόματο κλιματισμό, Adaptive Cruise Control, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων και προβολείς ομίχλης εμπρός.

 

SUZUKI S-CROSS HYBRID

Το S-Cross είναι ένα αυτοκίνητο σε δύο: το ιδανικό οικογενειακό από τη μία και ένα δραστήριο SUV από την άλλη. Κομψό, πλούσια εξοπλισμένο και τεχνολογικά προηγμένο, το ιαπωνικό Crossover προσφέρει χώρους και ανέσεις για πέντε ενήλικες και τις αποσκευές τους (πορτμπαγκάζ 430 lt). Την ίδια στιγμή δεν κρύβει τη διάθεσή του για περιπέτεια, με τον εξωστρεφή SUV χαρακτήρα του και τις εκδόσεις με τετρακίνηση AllGrip.
Παράλληλα, προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας με προηγμένα συστήματα όπως το Radar Brake Support (αυτόματο φρενάρισμα), το ''Hill Ηold'' και η προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας.

Επιστέγασμα σε όλα αυτά είναι η τεχνολογία Suzuki HYBRID 48Volt που συνδράμει τον ισχυρό κινητήρα 1.4 BOOSTERJET των 129 ίππων έτσι ώστε να συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, από μόλις 4,7 lt/100 km.
Φυσικά, όπως και το Vitara, το S-Cross καλύπτεται από 5 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια έτσι ώστε ο οδηγός, πέρα από οικονομία και υψηλή απόδοση σε κάθε τομέα, να απολαμβάνει και ξεγνοιασιά!
Μάθε εδώ περισσότερα για τα υβριδικά Suzuki Vitara και S-Cross.