Volvo XC40 T3: Το ιδανικό compact SUV

Premium, ασφαλές, εμφανίσιμο και αποδοτικό, το XC40 T3 είναι το ιδανικό SUV που θα απολαμβάνεις κάθε στιγμή. Καν’ το τώρα δικό σου με προκαταβολή από 0%, εξόφληση σε έως 84 μήνες, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια Volvo Assistance.

  • -
  • -

Θέλεις ένα κόμπακτ SUV για να ελίσσεσαι καθημερινά στην πόλη, που όμως να έχει χώρους για σένα, τους φίλους, την οικογένεια και τις δραστηριότητές σου. Να είναι ποιοτικό αλλά και προηγμένο τεχνολογικά, γρήγορο αλλά και οικονομικό στην οδήγηση. Και, φυσικά, να είναι ασφαλές όσο ένα Volvo! Θέλεις το Volvo XC40 Τ3, το ιδανικό compact SUV με τον turbo κινητήρα των 1.500 κ.εκ. και 163 ίππων.

Ο εξαιρετικά αποδοτικός βενζινοκινητήρας είναι διαθέσιμος είτε με 6-άρι χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και εξασφαλίζει τον τέλειο συνδυασμό υψηλών επιδόσεων και εξοικονόμησης καυσίμου. Παράλληλα συμβάλλει στη μοναδική οδηγική εμπειρία, ένα απαράμιλλο μείγμα σπορ συμπεριφοράς και ποιοτικής κύλισης, αντίστοιχης μεγαλύτερων κατηγοριών και αντάξιας της παράδοσης της Volvo!

Το Volvo XC40 Τ3 θα σε κερδίσει πολύ πριν το οδηγήσεις. Η εντυπωσιακή αισθητική του παραπέμπει ευθέως στη χώρα καταγωγής του: τη Σουηδία, όπου ευημερούν η καινοτομία, η δημιουργικότητα και η προοδευτική αντίληψη. Όσο θελκτική είναι η σχεδίαση εξωτερικά, άλλο τόσο είναι και στην καμπίνα. Εδώ πηγή έμπνευσης ήταν η σχεδίαση αεροσκαφών, ενώ στο hi-tech προφίλ συμβάλλει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που προσφέρει πλούσια πληροφόρηση με τη μεγάλη οθόνη των 12,3’

Η άριστη εκμετάλλευση των χώρων συνδυάζεται με άψογη εργονομία, κορυφαία ποιότητα υλικών και συναρμογής και προηγμένη συνδεσιμότητα. Το XC40 σε κρατά συνδεδεμένο με τις επαφές σου, τα social media και τις αγαπημένες σου εφαρμογές. Αρκεί η σύνδεση του smartphone σου με την οθόνη αφής 9’’ του συστήματος πληροφόρησης και ψυχαγωγίας Sensus, που γίνεται πανεύκολα μέσω Apple CarPlay ή Android Auto. Μπορείς επίσης να φορτίσεις το τηλέφωνό σου στην ασύρματη υποδοχή φόρτισης.

Πέρα από άνεση, η τεχνολογία που ενσωματώνει το XC40 Τ3 εξασφαλίζει και κορυφαία ασφάλεια, την οποία η Volvo είχε, έχει και θα έχει ως βασικό πυλώνα στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία. Το XC40 είναι το πρώτο μοντέλο της σουηδικής μάρκας που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMA (Compact Modular Architecture) και ενσωματώνει πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως το σύστημα υποβοήθησης του οδηγού Pilot Assist.

Ανάμεσα στα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του σουηδικού compact SUV ξεχωρίζουν επίσης τα συστήματα αποφυγής εμπρόσθιων συγκρούσεων (City Safety), αποφυγής εκτροπής από το δρόμο (Run-Off Road Mitigation) και αποφυγής συγκρούσεων με οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα (Oncoming Lane Mitigation). Στάνταρ είναι επίσης τα συστήματα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (Lane Keeping Aid), αναγνώρισης οδικής σήμανσης (Road Sign Information), επαγρύπνησης οδηγού (Driver Alert Control) και κλήσης έκτακτης ανάγκης (Volvo On Call με εφαρμογή για έλεγχο του αυτοκινήτου από απόσταση και δυνατότητα δημιουργίας WiFi hotspot).

Το Volvo XC40 T3 δεν είναι απλώς η σουηδική premium πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία των compact SUV. Είναι η ιδανική επιλογή! Απαλλαγμένο από οτιδήποτε επιτηδευμένο ή περιττό, συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες της Volvo που βάζουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο με τεχνολογίες που πρώτη φορά εμφανίζονται στην κατηγορία. Και τώρα είναι ευκαιρία να το κάνεις δικό σου, με δυνατότητα χρηματοδότησης που περιλαμβάνει προκαταβολή από 0%, εξόφληση σε έως 84 μήνες, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια Volvo Assistance. Μη χάνεις χρόνο. Πάτησε εδώ και διαμόρφωσε τώρα το δικό σου XC40, όπως ακριβώς το θέλεις.