Νέο Mitsubishi Space Star - Η Γεωμετρία του Cool

Το εξαιρετικά οικονομικό Space Star ενισχύει τον cool χαρακτήρα του με πιο δυναμική εμφάνιση, αναβαθμισμένο εσωτερικό και προηγμένη τεχνολογία άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας

  • -
  • -

Με το Space Star η Mitsubishi στόχευσε από την αρχή στο κοινό που αναζητά ένα προσιτό, αξιόπιστο και ιδιαίτερα οικονομικό στη χρήση αυτοκίνητο πόλης, χωρίς όμως συμβιβασμούς σε επιδόσεις, χώρους ή εξοπλισμό. Στόχευσε με λίγα λόγια στο κοινό που αρέσκεται να κάνει ευφυείς επιλογές. Το νέο μοντέλο έρχεται πιο cool από πότε! Με ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση, αναβαθμισμένο εσωτερικό και προηγμένα συστήματα που ανεβάζουν την ασφάλεια, την άνεση και τη συνδεσιμότητα σε ανώτερο επίπεδο.

Το καινούριο Space Star κάνει εμφατική την παρουσία του χάρη στη σχεδιαστική ταυτότητα “Dynamic Shield” της Mitsubishi. Δείχνει χαμηλότερο, φαρδύτερο και πιο επιβλητικό στο δρόμο χωρίς ωστόσο να έχει χάσει το πλεονέκτημα της ευελιξίας που του δίνουν οι κόμπακτ διαστάσεις. Σε αυτό συμβάλλουν τόσο οι νέοι προφυλακτήρες, η μάσκα και τα φωτιστικά σώματα, όσο και οι ζάντες αλουμινίου 15’’.

Ιδιαίτερα αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, το οποίο φυσικά διατηρεί στο έπακρο το πλεονέκτημα των μεγάλων χώρων έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 5 ενήλικες. Η συνολική αίσθηση ποιότητας πηγάζει από τις νέες υφασμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα και τις πόρτες (σε μαύρο ή γκρι), την προσεγμένη συναρμογή των υλικών και τα ένθετα που παραπέμπουν σε ανθρακόνημα.
Τεχνολογική αύρα προσφέρουν ο καινούριος και σαφώς πιο ευανάγνωστος πίνακας οργάνων, αλλά και το σύστημα Smartphone-linked Display Audio της MMC. Το SDA φροντίζει για συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto, πλοήγηση, και ψυχαγωγία μέσω μιας μεγάλης οθόνης αφής WVGA 7 ιντσών. Η οθόνη συμβάλλει και στην ασφάλεια με την κάμερα οπισθοπορείας.

Το νέο Space Star δίνει άλλωστε έμφαση στον τομέα της ασφάλειας, ενσωματώνοντας συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που συνήθως συναντάμε σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Εκτός της κάμερας οπισθοπορείας, το πακέτο Advanced Driver-Assistance Systems (ADAS) περιλαμβάνει ακόμη Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με Ανίχνευση Πεζών (Forward Collision Mitigation), Σύστημα ειδοποίησης εγκατάλειψης λωρίδας (Lane Departure Warning system) και Αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων (AHB). Τεχνολογίες που εξασφαλίζουν στο αυτοκίνητο πόλης της Mitsubishi ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο προστασίας του οδηγού και των επιβατών.

Η αποδοτικότητα παραμένει επίσης κυρίαρχο στοιχείο στο νέο Space Star. Οι 3-κύλινδροι βενζινοκινητήρες 1.0L και 1.2L διακρίνονται για την υψηλή τους απόδοση (71 και 80 ps αντίστοιχα) αλλά και την απαράμιλλη οικονομία καυσίμου που προσφέρουν (από 4,5 lt/100 km μόλις), χάρη στο εξελιγμένο σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων MIVEC της Mitsubishi.


Για τους λάτρεις της ευκολίας στις αστικές τους περιπλανήσεις, το νέο Space Star διατίθεται εναλλακτικά με αυτόματο κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης CVT (στις εκδόσεις 1.2). Ένα ακόμη πλεονέκτημα του Space Star είναι η ιδιαίτερα υψηλή αξιοπιστία που συνοδεύει κάθε Mitsubishi. Επιπρόσθετα, καλύπτεται από 5 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια.

Θέλετε ένα μοντέρνο αυτοκίνητο πόλης με πρακτικό εσωτερικό, κορυφαία ασφάλεια και εξαιρετική απόδοση; Ένα αυτοκίνητο που ελίσσεται και παρκάρει εύκολα, είναι απολαυστικό στην οδήγηση και εξαιρετικά οικονομικό στη χρήση; Το νέο Mitsubishi Space Star είναι ο ιδανικός σας σύντροφος. Και μπορεί να γίνει δικό σας με τιμή από μόλις 10.640 € και με έκπτωση 250 € στην έκδοση 1.0 Inform Plus MGN (για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων). Μάθετε περισσότερα στο www.mitsubishi-motors.gr και στο επίσημο δίκτυο της Mitsubishi Motors.