Volkswagen Polo: Ένα σουπερμίνι για οικογένειες (Video)

Με ευρυχωρία και ασφάλεια από μεγαλύτερες κατηγορίες

  • -
  • -

Από το 1975 που πρωτοπαρουσιάστηκε, το Volkswagen Polo, ήταν ανέκαθεν στις πρωτοκλασάτες επιλογές στα supermini και έφερνε πάντα κάτι καινούργιο στην κλάση. Όπως κάθε προηγούμενο έτσι και το σημερινό Polo έχει φέρει στοιχεία από ανώτερες κατηγορίες. Μεγάλωσε σε διαστάσεις και απολαμβάνει τα οφέλη της πλατφόρμας MQB όσον αφορά τη στιβαρότητα, την χωροταξική ευρυχωρία και την τεχνολογία άνεσης ασφάλειας που προσφέρει. Μην ξεχνάμε άλλωστε και τη διάκριση στις δοκιμές του Euro NCAP με 5 αστέρια!

Συστήματα υποβοήθησης όπως η επιτήρηση περιβάλλοντος χώρου Front Assist με αυτόνομο φρενάρισμα, η ανίχνευση πεζών, η αποφυγή πολλαπλών συγκρούσεων (Multi-collision Brake) και το Hill Hold Assist, αλλά και τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης IQ.DRIVE όπως το Adaptive Cruise Control, αποτελούν ένα επιπλέον μαξιλαράκι ασφαλείας και άνεσης στην δύσκολη καθημερινότητα είτε αστικής είτε περιαστικής δράσης.

Δείτε στο παραπάνω video όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ευρυχωρίας και ασφάλειας που καθιστούν το Volkswagen Polo ιδανικό ακόμη και για οικογένειες.

ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟΥ VOLKSWAGEN POLO; ΠΑΤΑ ΕΔΩ