Ford Puma: Mega πρακτικότητα με το MegaBox

Ο έξτρα χώρος στο πορτμπαγκάζ των 456 λίτρων δίνει λύσεις που δεν φαντάζεσαι

  • -
  • -

Το νέο κόμπακτ SUV της Ford, το δυναμικό Puma, είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με εξαιρετικά πλούσιο βασικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και κινητήρες 1.0 EcoBoost 125 και 155 ίππων με στάνταρ 48volt υβριδικό σύστημα! Ένα ακόμη στοιχείο ωστόσο που το κάνει ξεχωριστό, είναι ο πρωτοποριακός έξτρα χώρος φόρτωσης Ford MegaBox με όγκο 80 λίτρων που ανεβάζει την πρακτικότητα σε άλλο επίπεδο!

Για παράδειγμα, μπορεί να χωρέσει αντικείμενα ύψους έως 115 εκατοστών, όπως φυτά ή τσάντες του γκολφ σε όρθια θέση, ενώ η αδιάβροχη επένδυση και η οπή αποστράγγισης με τάπα δημιουργούν τον ιδανικό χώρο για να αποθηκεύσεις πάγο, βρεγμένες μπότες ή λασπωμένο αθλητικό εξοπλισμό, ακόμη και να κάνεις ένα ντους το κατοικίδιό σου μετά από μια βόλτα στην εξοχή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ FORD PUMA

Το MegaBox έχει πλάτος 763 mm, μήκος 752 mm και βάθος 305 mm και πλαισιώνεται από πολλές ακόμη ευφυείς ιδέες που αναβαθμίζουν την πρακτικότητα του νέου Ford Puma. Ανάμεσά τους η ευέλικτη εταζέρα που είναι ενσωματωμένη στην πίσω πόρτα και δεν εμποδίζει στη φόρτωση ούτε απαιτείται η αφαίρεσή της όταν το φορτίο ξεπερνά το ύψος των πίσω καθισμάτων, αλλά και το ρυθμιζόμενο δάπεδο χώρου αποσκευών.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το δάπεδο του χώρου αποσκευών του Puma ρυθμίζεται εύκολα με το ένα χέρι σε διάφορα ύψη, ανάλογα με τις απαιτήσεις φόρτωσης. Στη χαμηλότερη θέση, επιτυγχάνεται η μέγιστη αποθηκευτική ικανότητα, με το MegaBox εκτός κοινής θέας. Στην ψηλότερη θέση, αυξάνεται ο υποδαπέδιος χώρος και δημιουργείται ένα πάτωμα στο ίδιο επίπεδο με την αναδιπλωμένη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ FORD PUMA

Και αν χρειαστεί, το κάλυμμα του πατώματος αφαιρείται εντελώς ή στερεώνεται με ασφάλεια κάθετα, κολλητά στην πλάτη των πίσω καθισμάτων, προσφέροντας συνολική χωρητικότητα 456 λίτρων, την κορυφαία της κατηγορίας B-SUV. Για λόγους αντοχής και δύναμης, το προσαρμοζόμενο πάτωμα του χώρου αποσκευών του νέου Ford Puma υιοθετεί κυψελοειδή δομή εμπνευσμένη από την εξαγωγική δομή των εξαρτημάτων υψηλής αντοχής που χρησιμοποιούνται σε αεριωθούμενα αεροπλάνα και supercars!