Volkswagen T-Roc. Το στιλ δεν επιδέχεται περιορισμούς

Το πρώτο σε πωλήσεις SUV στην κατηγορία του επιδεικνύει τον πολυπρόσωπο χαρακτήρα του

  • -
  • -

Ήρθε στην κατηγορία των B-SUV και αμέσως ξεχώρισε από το πλήθος. Το Volkswagen T-Roc έδωσε νέα διάσταση στις αστικές μετακινήσεις, αποτελώντας παράλληλα ένα ιδανικό αυτοκίνητο για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Η εντυπωσιακή σχεδίαση, η πληθώρα δυνατοτήτων εξατομίκευσης, η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, η πλήρης γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, οι μεγάλοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές συνέθεσαν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στα compact SUV. Γεγονός που αποτυπώνεται και στις πωλήσεις: το T-Roc είναι το best seller της ελληνικής αγοράς στα B-SUV, το 2019.

Κυρίως όμως, το T-Roc αποδεικνύει στην πράξη ότι το στιλ δεν περιορίζεται στα συνηθισμένα. Γιατί είναι το μοναδικό SUV με τόσα διαφορετικά πρόσωπα. Δίπλα στο πεντάθυρο SUV έρχονται να προστεθούν δύο εντυπωσιακές εκδόσεις: το cabriolet με υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή και το σπορ T-Roc R, με 300 ίππους και δυναμική οδική συμπεριφορά.  

T-Roc

Η άφιξη του T-Roc έσπασε την μονοτονία στα compact SUV. Με δυνατότητα επιλογής διαφορετικού χρώματος για την οροφή, τους εξωτερικούς καθρέπτες και την πρώτη κολώνα. Με μοναδική υπογραφή χάρη στη σχεδίαση των φώτων ημέρας LED με την ενσωματωμένη λειτουργία φλας. Με μοντέρνο εσωτερικό, ικανό να φιλοξενήσει 5 επιβάτες, και χώρο αποσκευών 415 λίτρων. Με κινητήρες βενζίνης 1.0 TSI 115 PS, 1,5 TSI 150 PS, 2.0 TSI 190 PS και πετρελαίου 1.6 TDI 115 PS, 2.0 TSI 150 PS. Με τετρακίνηση 4MOTION σε συνδυασμό με τους κινητήρες 2.0 TSI και 2.0 TDI και με τρία επίπεδα εξοπλισμού: Discover, Advance, Experience.

T-Roc Cabriolet

Για πρώτη φορά ένα ανοικτό αυτοκίνητο κάνει την εμφάνισή του στην κατηγορία των compact SUV. Με δίθυρο αμάξωμα και υφασμάτινη οροφή υψηλής ποιότητας, το T-Roc Cabriolet συνδυάζει την ελευθερία ενός κάμπριο με τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός SUV. Θα είναι διαθέσιμο εντός του 2020, ώστε να υποδεχθείτε με στιλ το μακρύ ελληνικό καλοκαίρι. Η οροφή του T-Roc Cabriolet ανοίγει σε μόλις εννέα δευτερόλεπτα, ακόμη και εν κινήσει σε ταχύτητες έως και 30 km/h. Μπορείς να το επιλέξεις είτε με τον τον 1.0 TSI των 115 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με τον 1.5 TSI των 150 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG, 7 σχέσεων.

Οι νέες εκδόσεις του T-Roc έκλεψαν την παράσταση στην έκθεση Αυτοκίνηση 2019


T-Roc R

Η Volkswagen R υποδέχτηκε στην οικογένειά της το πρώτο SUV. Και εξόπλισε το T-Roc R με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει στο οπλοστάσιό της: 2.0 TSI στην έκδοση με τους 300 ίππους, κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων, σύστημα φρένων R Performance Package, την τετρακίνηση 4MOTION με ειδική ρύθμιση για περισσότερη ροπή στον πίσω άξονα, σπορ ανάρτηση. Το T-Roc R εκτοξεύεται από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,8 sec και αγγίζει σε τελική ταχύτητα τα 250 km/h. Κερασάκι στην τούρτα; Η προαιρετική εξάτμιση από τιτάνιο του οίκου Akrapovic, με τετραπλή απόληξη και ήχο που συναρπάζει.

Αμφιβάλλεις ακόμη ότι το στιλ δεν επιδέχεται περιορισμούς;

Οδηγούμε το Volkswagen T-Roc R