Honda CR-V Hybrid: Υπόθεση ρεύμα

Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας τόσο στον τόπο που κυλάει τους τροχούς του το Honda CR-V, όσο και στο ίδιο το αυτοκίνητο. Η Honda διατηρεί τη στενή της σχέση με την τεχνολογία, ακολουθεί το ρεύμα της εποχής και ψηφίζει υβριδικά.

  • -
  • -

Ένας υδάτινος κόσμος που ενώνει δύο νομούς (Αιτωλοακαρνανία και Ευρυτανία), ένα γεώφραγμα με το εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος αγκαζέ και το σύγχρονο SUV της Honda στην υβριδική εκδοχή να τριγυρίζει στην περιοχή παίρνοντας στατικές ή κινούμενες πόζες μπροστά στο φακό.

Κάτι σαν να λέμε «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι του» γιατί και οι δυο περιπτώσεις συνδέονται με τον τρόπο τους.

Από τη μια η τεχνητή λίμνη των Κρεμαστών με τον υδροηλεκτρικό σταθμό του, ένα έργο που προσφέρει πράσινη, ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, παραγωγή ρεύματος δηλαδή με σχεδόν μηδαμινή επιβάρυνση στο περιβάλλον, για υποστήριξη στην ποιότητα λειτουργείας του εθνικού δικτύου.

Από την άλλη το CR-V Hybrid. Ένα SUV που με την υβριδική του τεχνολογία συνδυάζει ηλεκτροκινητήρες και βενζινοκινητήρα, παράγει ρεύμα το αποθηκεύει σε μπαταρίες ιόντων λιθίου και το χρησιμοποιεί με τον βέλτιστο τρόπο για να κινηθεί, πετυχαίνοντας έναν εξαιρετικό βαθμό απόδοσης και οικονομίας με επιπλέον όφελος για το περιβάλλον τους minimum ρύπους.

ΔΕΣ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ GOCAR ΜΕ ΤΟ HONDA CR-V HYBRID