SUZUKI S-CROSS. Double Magic.

Οικογενειακό αυτοκίνητο ή περιπετειώδες SUV; Το Suzuki S-Cross συνδυάζει τους δύο αυτούς κόσμους σε ένα κομψό, πλούσια εξοπλισμένο και τεχνολογικά προηγμένο πακέτο

  • -
  • -

Το Suzuki S-Cross διακρίνεται για τον διττό του χαρακτήρα. Το crossover συνδυάζει ιδανικά δύο διαφορετικούς κόσμους, τους οποίους η Suzuki γνωρίζει πολύ καλά: των επιβατικών και των SUV. Ευρύχωρο, καλά εξοπλισμένο και πρακτικό, μπορεί με άνεση να παίξει το ρόλο του οικογενειακού ενώ την ίδια στιγμή, χάρη στην τετρακίνηση AllGrip αποκτά περισσότερη διάθεση για περιπέτεια. Προσφέρει απαράμιλλη ελευθερία κίνησης και κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Κεντρίζει τη ματιά σου με το σχεδιασμό του, που ισορροπεί περίφημα ανάμεσα στο κομψό και δυναμικό στιλ. Η αεροδυναμική, καλλίγραμμη σιλουέτα του σε προσκαλεί στο εσωτερικό για να διαπιστώσεις τη μοντέρνα αισθητική, το φιλόξενο περιβάλλον και τους πληθωρικούς χώρους.

 

Ένα σαλόνι με τον αέρα καλοφτιαγμένου Ιαπωνικού αυτοκινήτου και με έμπνευση στην σχεδίαση. Φινετσάτο και πλούσια εξοπλισμένο σε άνεση και ασφάλεια από τη βασική κιόλας έκδοση, με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που προσφέρουν άριστη ορατότητα και μεγάλους χώρους για πέντε ενήλικες και τις αποσκευές τους. Το πορτμπαγκάζ υπογραμμίζει τον οικογενειακό χαρακτήρα του S-Cross με τον όγκο των 430 lt, ενώ η ασύμμετρη αναδίπλωση στα πίσω καθίσματα δημιουργεί επίπεδο χώρο 1.269 lt και πολλαπλασιάζει τις μεταφορικές ικανότητες. Η έγχρωμη οθόνη αφής 7’’ που δεσπόζει στο ταμπλό, προσφέρει εύκολο και άριστο έλεγχο του ηχοσυστήματος και της πλοήγησης, αλλά και δυνατότητα σύνδεσης με Smartphones μέσω Apple CarPlay και MirrorLink.

Βασικά συστατικά στο DNA του S-Cross είναι επίσης η οδηγική απόλαυση και ο συνδυασμός επιδόσεων-οικονομίας. Η τεχνολογία αμαξώματος Total Effective Control Technology (TECT) εξασφαλίζει τη μέγιστη ανθεκτικότητα και ακαμψία με το χαμηλότερο βάρος. Παράλληλα, οι νέοι, εξαιρετικά αποδοτικοί υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες βενζίνης BOOSTERJET συνδυάζουν αξιοσημείωτα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, στα επίπεδα μικρών αυτοκινήτων πόλης, με ιδιαίτερα υψηλή ισχύ: 112 ίππους ο 1.0L και 140 ίππους ο 1.4L. Και για όσους επιζητούν την απόλυτη άνεση στην αστική μετακίνηση, το S-CROSS 1.4 BOOSTERJET διατίθεται εναλλακτικά με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

 

Το S-CROSS λατρεύει την περιπέτεια. Το σύστημα ALLGRIP, η νέα γενιά τετρακίνησης της Suzuki, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ένα από τα 4 προγράμματα λειτουργίας (ΑUTO, SPORT, SNOW, LOCK), ανάλογα το οδόστρωμα, για να απολαμβάνεις ασφάλεια και οδηγική ευχαρίστηση σε κάθε διαδρομή. Σύμμαχοί σου σε κάθε περίπτωση είναι οι τεχνολογίες ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, όπως το σύστημα Radar Brake Support (RBS) το οποίο όταν αναγνωρίσει κίνδυνο ατυχήματος, αρχικά σε ειδοποιεί και στη συνέχεια, αν χρειαστεί, φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο.

Με το S-CROSS έχεις τον τέλειο σύντροφο για την πόλη ή την εκδρομή, για την άσφαλτο ή το χιόνι και το χώμα, για την παρέα ή την οικογένειά σου. Προσφέρει απλόχερα τους χώρους που χρειάζεσαι, τις επιδόσεις που αναζητάς, την οικονομία που απαιτεί η εποχή και την τεχνολογία για να κάνει την καθημερινότητά σου πιο άνετη και ασφαλή. Και όλα αυτά σε ελκυστική τιμή που ξεκινά από 15.970 € μόλις!