RENAULT CLIO & CAPTUR. Πάθος για οδήγηση.

Τι τύπος είσαι; Δυναμικός, που θέλει να ελίσσεται με τη χάρη και την κομψότητα του Clio καθημερινά στην πόλη; Ή περιπετειώδης, που του αρέσουν οι αποδράσεις από τη ρουτίνα με το ξεχωριστό στυλ του Captur; Όποιο και να διαλέξεις το σίγουρο είναι ότι θα οδηγείς ένα από τα best seller της κατηγορίας τους στην Ευρώπη, στην καλύτερη τιμή που έγινε ποτέ.

  • -
  • -

Clio - Captur. Δύο μοντέλα με δραστήριο χαρακτήρα που έχουν κερδίσει το κοινό, φέρνοντας και το 2018 τη Renault 1η σε πωλήσεις στην κατηγορία Β στην Ευρώπη. Δύο best sellers με κοινή αφετηρία την πόλη, αλλά και με παράλληλη ζωή, που ξεφεύγουν από την καθημερινότητα, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ! Γύρισε σελίδα, αποφάσισε ποιο ταιριάζει καλύτερα στο χαρακτήρα και τις ανάγκες σου και απόκτησέ το τώρα, με 5 χρόνια εγγύηση, 3 χρόνια οδική βοήθεια και όφελος που φτάνει έως 2.000 €.

Renault CAPTUR & CLIO στην πιο δελεαστική τιμή!

Το Renault Clio σε κερδίζει με τη μοντέρνα σχεδίασή του. Αιχμηρό και κομψό μαζί, εντυπωσιάζει με στοιχεία όπως τα εμπρός φώτα τεχνολογίας Full Led Pure Vision σε σχήμα "C". Το εσωτερικό διακρίνεται για την αισθητική του, τα ποιοτικά υλικά και την κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί την οθόνη αφής 7’’ του συστήματος infotainment, κρατώντας σε συνδεδεμένο παντού και πάντα.

 

Ο δυναμικός χαρακτήρας του Clio υποστηρίζεται από το στιβαρό πλαίσιο, που συνδυάζει ιδανικά υψηλό επίπεδο άνεσης και κορυφαία οδηγική ευχαρίστηση, αλλά και από τους αποδοτικούς κινητήρες: τον υπερτροφοδοτούμενο βενζίνης 0.9 TCe και τον diesel 1.5 dCi. Αμφότεροι διατίθενται με 75 ή 90 ίππους, επωφελούνται από τις σύγχρονες τεχνολογίες της Renault και προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και μεγάλη οικονομία καυσίμου (από 3,9 lt/100 km). Απόκτησε τώρα το Renault Clio με τιμή από 11.490 €, όφελος έως 2.000 €, 5 χρόνια εγγύηση και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες. Πάτα εδώ και δες περισσότερες πληροφορίες για το Renault Clio.

 

Το Renault Captur καλύπτει κάθε επιθυμία για περιπέτεια, πρακτικότητα και διαφοροποίηση. Προσφέρει τη δυνατότητα διχρωμίας στο αμάξωμα με συνολικά 25 χρωματικές επιλογές, που προσαρμόζονται στο προσωπικό σου γούστο.

Η έντονα νεανική διάθεση συνεχίζει και στο εσωτερικό, το οποίο προσφέρει πρακτικές λύσεις που κάνουν την καθημερινότητά σου ευκολότερη, όπως το ευρύχωρο ντουλαπάκι συνοδηγού “Easy Life”, ή οι αφαιρούμενες - με φερμουάρ - επενδύσεις καθισμάτων “Zip Collection”. Μια σειρά σύγχρονων συστημάτων φροντίζει για την καθημερινή ευχρηστία (Easy Park Assist), ασφάλεια (Blind Spot Warning, Hill Start Assist) και ψυχαγωγία (R-Link Evo).

 

Παράλληλα, οι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες 0.9 βενζίνης και 1.5 diesel απόδοσης 90 ίππων συνδυάζουν ιδανικά επιδόσεις και οικονομία. Η πετρελαιοκίνητη έκδοση προσφέρεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC, απογειώνοντας την ευχρηστία του συνόλου. Απόκτησε τώρα το Renault Captur με τιμή από 14.380 €, 5 χρόνια εγγύηση και 3 χρόνια οδική βοήθεια.
Πάτα εδώ και δες περισσότερες πληροφορίες για το Renault Captur.