Mercedes-Benz A-Class: 5+1 Σημεία Υπεροχής

Σχεδίαση, αποδοτικότητα, ασφάλεια, τεχνολογία: Η νέα Mercedes-Benz A-Class υπερέχει σε κάθε τομέα και μπορεί να γίνει δική σου εύκολα. Αρκεί να επιλέξεις τον ευέλικτο τρόπο απόκτησης που ταιριάζει στις ανάγκες σου

  • -
  • -

Η νέα Mercedes-Benz A-Class διεγείρει τις αισθήσεις. Κεντρίζει τη ματιά σου με τη γοητευτική, επιθετική σιλουέτα που της χαρίζει τον κορυφαίο αεροδυναμικό συντελεστή στην κατηγορία (Cd: 0.25). Σε συναρπάζει με τους αποδοτικούς κινητήρες και την οδηγική της αίσθηση. Σε χαλαρώνει στο cocooning εσωτερικό της, που σε απομονώνει σε ένα ευχάριστο, ποιοτικό και ήρεμο περιβάλλον, ενώ την ίδια στιγμή σε φέρνει σε επαφή με τους φίλους σου, το γραφείο, τον έξω κόσμο και το διαδίκτυο, με κορυφαία τεχνολογία συνδεσιμότητας. Συνδιαλέγεται μαζί σου, απαντά στις απορίες και προσαρμόζεται αυτόματα στις επιθυμίες και τις συνήθειες σου. Σε νοιάζεται και φροντίζει για την άνεση και την ασφάλειά σου, κάθε στιγμή. Δεν είναι απλώς ένα αυτοκίνητο. Η νέα Mercedes-Benz A-Class μοιάζει με εσένα. Υπερέχει. Είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο του 2018 και το πιο τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο στην κατηγορία του. Και τώρα μπορείς να την κάνεις εύκολα δική σου.

 

Το πιο τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο στην κατηγορία

Η νέα A-Class ενσωματώνει κορυφαία τεχνολογία για να προσφέρει μια άκρως συναρπαστική εμπειρία. Το σύστημα πολυμέσων MBUX μαθαίνει και εξελίσσεται συνεχώς χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και απαντά στο “Hey Mercedes”, σε απλή γλώσσα! Μπορείς για παράδειγμα να το ρωτήσεις αν θα βρέχει αύριο για να σου απαντήσει με αναλυτικό δελτίο καιρού, ή να αναφέρεις ότι κρυώνεις για να προσαρμόσει ανάλογα τον κλιματισμό. Και με το Mercedes Me, απολαμβάνεις κορυφαίες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, όπως π.χ. παροχή βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος, διαχείριση προγραμματισμένων συντηρήσεων και τηλεδιάγνωση.

 

Νέοι ισχυροί υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες

Η γκάμα κινητήρων της νέας A-Class συνδυάζει υψηλή ισχύ με οικονομία καυσίμου και έχει αιχμή του δόρατος τον ολοκαίνουριο βενζινοκινητήρα των 1,4 λίτρων, που αποδίδει έως και 163 ίππους στην Α 200. Νέος είναι και ο 2λιτρος κινητήρας με ισχύ έως 224 ίππους (Α 250), ενώ σε diesel οι επιλογές ξεκινούν από τα 1,5 λίτρα με 116 hp (Α 180 d) και φτάνουν στον 2λιτρο των 190 ίππων (Α 220 d). Στην κορυφή βρίσκεται η άρτι αφιχθείσα Mercedes-AMG A 35 με πανίσχυρο κινητήρα 2 λίτρων και 306 ίππων! Το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7G-DCT είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις πλην των Α 180 και Α 200.

 

Το ασφαλέστερο αυτοκίνητο

Η νέα A-Class, με βαθμολογία 96% αναδείχτηκε ως το ασφαλέστερο αυτοκίνητο που δοκίμασε ο οργανισμός Euro NCAP το 2018, όχι μόνο στην κατηγορία της αλλά συνολικά! Είναι άλλωστε εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, πολλά από τα οποία προέρχονται από την S-Class. Για παράδειγμα, παρακολουθεί την προσοχή σου στο δρόμο, τις προθέσεις σου και τις συνθήκες οδήγησης και σε ενημερώνει για τυχόν κινδύνους ή ενεργεί για να σε προστατεύσει αν χρειαστεί. Επιπλέον, το πακέτο τεχνολογιών Intelligent Drive περιλαμβάνει ένα εξελιγμένο σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης.

 

Καινοτόμος εσωτερικός σχεδιασμός

Το εσωτερικό της νέας A-Class είναι πρωτοποριακό! Η οθόνη Widescreen που αποτελείται από δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες 7’’ (στάνταρ) ή 10,25’’ (προαιρετικά) προσδίδει hi-tech αύρα και premium αισθητική. Η αριστερή προβάλλει ψηφιακά τον πίνακα οργάνων με δυνατότητα επιλογής του στυλ και της απεικόνισης των πληροφοριών, ενώ η δεξιά ελέγχει το infotainment και την χειρίζεσαι είτε φωνητικά, είτε με την αφή, είτε μέσω του touchpad στην κονσόλα. Ο καινοτόμος σχεδιασμός συνοδεύεται από 64 αποχρώσεις του προαιρετικού ατμοσφαιρικού φωτισμού, για να διαμορφώνεις το εσωτερικό ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

 

Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα

Η απόκτηση της νέας A-Class είναι εύκολη υπόθεση. Απλώς επιλέγεις ανάμεσα στα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Mercedes-Benz Financial, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Προτιμάς π.χ. άτοκη χρηματοδότηση, ή την πρώτη δόση μετά από 4 μήνες; Ειδικά τώρα, μπορείς να κάνεις δική σου την A-Class με το πακέτο εξοπλισμού Advantage, επωφελούμενος του επιδοτούμενου προγράμματος με χαμηλό επιτόκιο 4% και διάρκεια δανείου που επεκτείνεται έως και 60 μήνες! Και με το πρόγραμμα Welcome FREEDOM απολαμβάνεις επιπλέον 5 χρόνια Εγγύηση, 5 χρόνια Service και 5 χρόνια διασφάλιση κινητικότητας Mobilo!

 

Α160 Freedom με 24.600 € και 5 χρόνια εγγύηση & service

Η υπεροχή, δεν είναι πάντα απρόσιτη. Τώρα μπορείς να κάνεις δική σου τη νέα Mercedes-Benz A-Class και να απολαμβάνεις καθημερινά απαράμιλλη ποιότητα Mercedes-Benz, κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας, προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμο σχεδιασμό, με μόλις 24.600 €! Απόκτησε την έκδοση Α 160 Freedom με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και δωρεάν 5 χρόνια Service, Εγγύηση και διασφάλιση κινητικότητας Mobilo.