ΝΕΟ NISSAN QASHQAI. LEADER!

Το κορυφαίο crossover “πατάει γκάζι” με νέους κινητήρες βενζίνης 1,3 λίτρων ισχύος έως 160 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων, ανοίγοντας περαιτέρω την ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

  • -
  • -

Το κορυφαίο crossover έγινε ακόμη καλύτερο. Το Nissan QASHQAI ενισχύει την υπεροχή του έναντι του ανταγωνισμού με έναν ολοκαίνουριο, πανίσχυρο κινητήρα βενζίνης 1,3 λίτρων. Είναι υπερτροφοδοτούμενος, προσφέρει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές CO2 και είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 140 ή 160 ίππους, δίνοντας εκπληκτικές επιδόσεις στο ιαπωνικό crossover! Εναλλακτικά του στάνταρ εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, η ισχυρότερη έκδοση διατίθεται και με το νέο αυτόματο επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT, που χαρίζει μια πιο άνετη αλλά και πιο σπορ εμπειρία οδήγησης με άμεσες αλλαγές σχέσεων. Τους λάτρεις του diesel, θα ικανοποιήσει στο έπακρο ο αναβαθμισμένος 1.5 dCi με τους 116 ίππους, την εκπληκτική οικονομία σε καύσιμο και την ομαλή λειτουργία του, σε συνδυασμό με τις χαμηλές εκπομπές CO2.

Στο δρόμο, το νέο Nissan QASHQAI διακρίνεται για την ποιοτική του κύλιση και την ακρίβεια στο χειρισμό, χάρη στο σύστημα Active Ride Control και την τεχνολογία Active Return Control που επιτρέπει στο τιμόνι να επιστρέφει ομαλότερα στη θέση της ευθείας.

 

Best Seller

Το 2018, το Nissan QASHQAI κατέκτησε για ακόμη μια χρονιά την κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία C-SUV, αλλά και στο C-segment συνολικά! Έχει κερδίσει διαχρονικά την εκτίμηση του κοινού με την ελκυστική του σχεδίαση και το μοντέρνο, ποιοτικό και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό. Το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας NissanConnect με οθόνη αφής 7’’ είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις (από την Acenta και πάνω), με πρωτόκολλα σύνδεσης Apple CarPlay και Android Auto, δυνατότητα προσαρμογής της απεικόνισης των λειτουργιών στην οθόνη, φωνητικές εντολές και τρισδιάστατη πλοήγηση.


Επανασχεδιασμένη είναι και η κεντρική οθόνη στον πίνακα οργάνων, έτσι ώστε να εμφανίζει πρόσθετες πληροφορίες τηλεφωνικών κλήσεων ή μηνυμάτων SMS, καθώς και ενδείξεις του συστήματος πλοήγησης. Φυσικά, η καμπίνα προσφέρει μεγάλους χώρους για έως και πέντε επιβάτες, έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και ευέλικτο χώρο αποσκευών 430 λίτρων, που αυξάνεται στα 860 λίτρα όταν τα πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν.

 

Nissan Intelligent Mobility

Όπως σε κάθε Nissan, έτσι και στο QASHQAI ο τομέας της τεχνολογίας έχει τύχει ιδιαίτερης προσοχής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το σύστημα αυτόνομης κίνησης ProPILOT που προσφέρει νέα επίπεδα ευελιξίας στην οδήγηση. Για την ασφάλεια φροντίζουν συστήματα όπως η οπίσθια ειδοποίηση Cross Traffic Alert, που μετριάζει τον κίνδυνο πρόσκρουσης κατά την αναχώρηση με όπισθεν από τον χώρο στάθμευσης, το Ευφυές Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης με λειτουργία αναγνώρισης πεζών, η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου, η Ευφυής Πανοραμική Θέαση, η Αναγνώριση Πινακίδων Κυκλοφορίας, η Υποβοήθηση Στάθμευσης και η Προειδοποίηση Απόκλιση από την Λωρίδα Κυκλοφορίας.


Άλλωστε, το Nissan QASHQAI έχει πετύχει την κορυφαία επίδοση των 5 αστεριών στην αξιολόγηση ασφαλείας του Euro NCAP. Μάθε περισσότερα για τον ηγέτη των crossover στο www.nissan.gr.