Τα γυρίσματα του Fast & Furious 9 ξεκινούν τον Απρίλιο του 2019

Ένα χρόνο αργότερα θα προβληθεί στις μεγάλες οθόνες

  • -
  • -

Κάποιοι πιστεύουν ότι το Fast & Furious fanschise έχει τραβήξει πολύ, κάποιοι άλλοι ανυπομονούν να εμφανιστεί ξανά στη μεγάλη οθόνη η #FastFamily. Για τους τελευταίους, σύμφωνα με το Screen Rant, αναφέρει ότι το Fast & Furious θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Απρίλιο του 2019 με σκηνοθέτη τον Justin Lin, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις περισσότερες ταινίες F&F που κυκλοφορούν. Ο λόγος που καθυστέρησε κατά έναν ολόκληρο χρόνο είναι γιατί ο Dwayne Johnson και ο Jason Statham θα πρωταγωνιστούν σε μια ταινία, όπου θα βασίζεται στους χαρακτήρες που έχουν χτίσει στους «Μαχητές των Δρόμων».

Η νέα ταινία με τους «Hobbs και Shaw» ξεκίνησε την παραγωγή της με σκηνοθέτη τον David Leitch, ο οποίος είναι γνωστός ως κασκαντέρ, αλλά παράλληλα είναι και o άνθρωπος που σκηνοθέτησε –μεταξύ άλλων – το Deadpool 2. Η σχέση που είχαν οι δύο ηθοποιοί φάνηκε να είχε μεγάλο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η νέα ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020.

Στην παραπάνω φωτογραφία που δημοσίευσε ο Dwayne Johnson στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram απεικονίζεται ο Jason Statham και ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας.