KIA SPORTAGE: 5 λόγοι που το κάνουν Super Deal

Με μοντέρνα εμφάνιση, πλούσιο εξοπλισμό, αποδοτικό κινητήρα diesel, δελεαστική τιμή και 7ετή εργοστασιακή εγγύηση, το Kia Sportage 1.7D Upgrade είναι το ιδανικό SUV για να αποκτήσεις τώρα!

  • -
  • -

Το ιδανικό SUV πρέπει να τραβά την προσοχή με την εμφάνισή του, να προσφέρει ένα ευρύχωρο, μοντέρνο, πλούσια εξοπλισμένο και ευχάριστο περιβάλλον για την οικογένεια, να συνδυάζει υψηλή απόδοση και οικονομία, να είναι προσιτό και να εξασφαλίζει σιγουριά και ξεγνοιασιά στον ιδιοκτήτη του. Με λίγα λόγια, το ιδανικό SUV είναι το Kia Sportage. Στην ευρεία γκάμα του θα βρεις αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με ισχύ έως 185 ίππους, οι οποίοι συνδυάζονται με χειροκίνητα, αυτόματα ή διπλού συμπλέκτη κιβώτια ταχυτήτων και με κίνηση στους εμπρός ή και τέσσερις τροχούς. Αν πρέπει όμως να ξεχωρίσεις την πιο συμφέρουσα έκδοση, αυτή είναι η 1.7 Diesel Upgrade που έχει όλο το πακέτο: τον ιδανικό κινητήρα, πλούσιο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας και άκρως δελεαστική τιμή. Ας δούμε παρακάτω τους 5 λόγους που κάνουν το Kia Sportage 1.7 Diesel Upgrade μια πραγματικά ακαταμάχητη πρόταση στα SUV.

 

 01  Σχεδίαση που συναρπάζει


Μόνο τυχαία δεν είναι η διάκριση του Sportage στα βραβεία σχεδιασμού Red Dot. Το SUV της Kia ξεχωρίζει με την επιβλητική του εμφάνιση που τονίζεται από τις τολμηρές γραμμές στο εμπρός μέρος, το δυναμικό προφίλ, τη χαμηλή γραμμή οροφής και τα εντυπωσιακά πίσω φώτα. Λίγα SUV έχουν τόσο δυνατή σχεδιαστική ταυτότητα και καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στο δρόμο. Αλλά και στο εσωτερικό όλα αποπνέουν μια premium και συνάμα σπορ αύρα, από την αισθητική και το διάκοσμο μέχρι τα ποιοτικά υλικά και την εργονομία.

 

 02  Super εξοπλισμός σε super τιμή


Η έκδοση 1.7 Diesel Upgrade διαθέτει στάνταρ στοιχεία όπως οι 6 αερόσακοι, το ESP, το infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, σύστημα πλοήγησης, συνδεσιμότητα Android Auto και Apple CarPlay και κάμερα οπισθοπορείας, ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, η αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, οι ζάντες αλουμινίου 17’’, το cruise control, οι ράγες οροφής, το μεταλλικό χρώμα και τα φώτα ημέρας LED. Ο ιδιαίτερα πλούσιος εξοπλισμός συνοδεύεται από μια πολύ δελεαστική τιμή αγοράς: 22.290 ευρώ μόλις.

 

 03  Κορυφαία ευρυχωρία για την οικογένεια


Με μήκος 4,48 m και άριστη εκμετάλλευση του εσωτερικού, το Kia Sportage διακρίνεται και για την κορυφαία ευρυχωρία που προσφέρει. Στην ευχάριστη καμπίνα βολεύονται με άνεση έως και πέντε ενήλικες, ενώ την ίδια στιγμή το πορτμπαγκάζ είναι τεράστιο με χωρητικότητα 503 λίτρα, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να επεκταθεί στα 1.492 lt με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος. Στα θετικά και οι πολλές και πρακτικές θήκες για αντικείμενα, στην κονσόλα και τις πόρτες, αλλά και η σωστή εργονομία του ταμπλό.

 

 04  1.7 Diesel για απόδοση και οικονομία


Σε ένα SUV με εκδρομική διάθεση είναι απαραίτητος ένας αποδοτικός diesel μεσαίου κυβισμού. Στο Sportage ιδανικός είναι ο 1.7 Diesel που αποδίδει ισχύ 115 ίππων και πλούσια ροπή 280 Nm και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Για τους λάτρεις της ευκολίας που προσφέρει ένα αυτόματο κιβώτιο, υπάρχει η έκδοση 1.7D με ισχύ 141 PS, ροπή 340 Nm και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT 7 σχέσεων. Σε κάθε περίπτωση, η μέση κατανάλωση είναι ιδιαίτερα χαμηλή: 4,6 lt/100 km στη χειροκίνητη έκδοση και 4,9 με το κιβώτιο DCT.

 

 05  Κορυφαία αξιοπιστία και 7ετής εγγύηση


Η Kia είναι σίγουρη για την κορυφαία ποιότητα των αυτοκινήτων της και το αποδεικνύει έμπρακτα. Αν κάτι διακρίνει όλα τα μοντέλα της, είναι το ότι συνδυάζουν την καθημερινή οδηγική ευχαρίστηση με την ξεγνοιασιά της μοναδικής εργοστασιακής εγγύησης των 7 ετών! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η Kia έχει αναδειχθεί ως κορυφαία μάρκα στην έρευνα αξιοπιστίας της JD Power (Γερμανία, 2017). Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι πως η εγγύηση είναι μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη!