HONDA CR-V. ΕΚΠΛΗΞΗ.

Το δημοφιλές SUV της HONDA είναι εφοδιασμένο με προηγμένη τεχνολογία, κορυφαία πρακτικότητα και αποδοτικούς κινητήρες. Και τώρα, μπορεί να γίνει δικό σας με νέες μειωμένες τιμές που ξεκινούν από 29.950 € και απόλυτα προσαρμοσμένο στη διάθεσή σας και τις ανάγκες σας, να σας οδηγήσει σε μοναδικές διαδρομές. Το δίλημμα όμως είναι, με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή με το νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων;

  • -
  • -

Το Honda CR-V με το δυναμικό του στυλ, την απαράμιλλη σε ποιότητα, ευρυχωρία και πρακτικότητα καμπίνα του και την προηγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει, κέρδισε το κοινό αλλά και τον τίτλο του Νο 1 SUV σε πωλήσεις παγκοσμίως. Το Honda CR-V επιβεβαιώνει με κάθε του πτυχή την πρωτοποριακή προσέγγιση της Honda σε μηχανολογικές και τεχνολογικές λύσεις.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Honda εστιάζει στη δημιουργία αυτοκινήτων με τα πλέον εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το CR-V είναι εξοπλισμένο με συστήματα όπως το Vehicle Stability Assist (VSA) που ελέγχει την ευστάθεια του οχήματος, τα μπροστινά προσκέφαλα μετρίασης αυχενικού τραυματισμού (Whiplash Lessening Front Headrests) και το Emergency Stop Signal που αναβοσβήνει γρήγορα τα προειδοποιητικά φώτα κινδύνου, προειδοποιώντας τους οδηγούς που ακολουθούν αν χρειαστεί να φρενάρετε απότομα. Στάνταρ είναι επίσης οι αερόσακοι οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί και τύπου κουρτίνας.

Για παράδειγμα, το Σύστημα Ενεργής Πέδησης Πόλης (City-Brake Active System) της Honda βοηθά στην αποφυγή ή τη μείωση της σφοδρότητας ενδεχόμενης σύγκρουσης σε ταχύτητες κάτω από 32 km/h. Χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ λέιζερ για την ανίχνευση του δρόμου μπροστά, φρενάροντας αυτόματα το αυτοκίνητο εάν διαπιστωθεί επικείμενος κίνδυνος σύγκρουσης.

Για άνεση και συνδεσιμότητα φροντίζει το νέο Honda CONNECT. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του CR-V διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών και σας κρατάει συνδεδεμένους με τους φίλους σας και τη μουσική που αγαπάτε. Είναι εύκολο στο χειρισμό χάρη στις λειτουργίες αφής που θυμίζουν tablet (pinch, swipe και tap) και περιλαμβάνει DAB / FM / AM και διαδικτυακό ραδιόφωνο, συνδεσιμότητα Bluetooth, internet browsing και κάμερα οπισθοπορείας που βοηθά πολύ στο παρκάρισμα (rear-view parking camera).

Βέβαια, όταν μιλάμε για Honda το μυαλό πάει αυτόματα σε προηγμένους κινητήρες υψηλής απόδοσης. Στην περίπτωση του Honda CR-V ξεχωρίζει ο diesel 1.6 i-DTEC με απόδοση 120 ίππους και 300 Nm ροπής στις εκδόσεις 2WD ή 160 PS και 350 Nm στις εκδόσεις 4WD! Μάλιστα, η ισχυρότερη έκδοση διαθέτει συστήμα υπερσυμπίεσης δύο σταδίων και συνδυάζει κορυφαία απόδοση με σημαντικά μειωμένες εκπομπές CO2 (από 129 g/km).

ΚΙΒΩΤΙΟ 9AT

Το αυτόματο κιβώτιο συνδυάζεται με τον 1.6 i-DTEC των 160 ίππων και τετρακίνηση Real Time All Wheel Drive AWD με Intelligent Control System. Διαθέτει μια πολύ κοντή πρώτη σχέση που διασφαλίζει δυναμική εκκίνηση και βοηθά στην εκτός δρόμου οδήγηση, ενώ η μακριά 9η σχέση έχει σαν αποτέλεσμα μειωμένες στροφές του κινητήρα και κατ’ επέκταση χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης και θορύβου σε ταχύτητες ταξιδιού. Το αυτόματο κιβώτιο διακρίνεται για τις ομαλές αλλαγές που δίνουν απόλυτα γραμμική επιτάχυνση.

Εκτός από το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, μπορεί να συνδυαστεί και με το νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων (περισσότερες πληροφορίες δεξιά, στα INFO). Φυσικά, είτε με αυτόματο είτε με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, ο οδηγός και οι επιβάτες του CR-V απολαμβάνουν κορυφαίο επίπεδο ποιότητας και άνεσης στην καμπίνα. Οι ιδιαίτερα μεγάλοι χώροι για πέντε ενήλικες συνδυάζονται με ένα τεράστιο χώρο αποσκευών 589 λίτρων, ο οποίος μπορεί να αυξηθεί στα 1.669 lt με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων και φόρτωση μέχρι την οροφή.Αμφότερα τα κιβώτια προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση και λειτουργία και παραπλήσιες επιδόσεις (0-100 km/h σε 9,6'' η έκδοση 1.6 4WD Elegance 6MT και σε 10'' η 1.6 4WD Elegance 9AT), οπότε η επιλογή έγκειται στην προτίμηση του κάθε οδηγού, με το αυτόματο να προσθέτει στα παραπάνω ακόμη περισσότερη άνεση και ευκολία οδήγησης. Όσο για την κατανάλωση καυσίμου, είναι εκπληκτικά χαμηλή για SUV (4,4 lt/100 km συνδυασμένος κύκλος στις εκδόσεις 1.6 2WD και 4,9 lt/100 km και 5,1 lt/100 km συνδυασμένος κύκλος στις εκδόσεις 1.6 4WD Elegance 6MT και 9ΑΤ αντιστοίχως).

Εν ολίγοις, το Honda CR-V είναι εφοδιασμένο με προηγμένη τεχνολογία, ποιότητα και ανέσεις της premium κατηγορίας, κορυφαία πρακτικότητα και αποδοτικούς κινητήρες και πλέον προσφέρεται σε νέες μειωμένες τιμές που ξεκινούν μόνο από 29.950€. Και επιπλέον όλων αυτών, όλα τα αυτοκίνητα Honda προσφέρονται με 5 χρόνια δωρεάν service, εγγύηση και οδική βοήθεια και με δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 5,9%. 

VIDEOS

Honda CR-V 2017 - The Power of Dreams