ΝΕΟ CITROEN C3: Τόσο μοναδικό όσο εσύ!

Το νέο Citroen C3 είναι δυναμικό αλλά και trendy, οικονομικό μα και σπιρτόζικο, προσιτό παρότι πλούσια εξοπλισμένο. Είναι όμως και ξεχωριστό, αφού προσαρμόζεται στα θέλω σου

  • -
  • -
με μια ματιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ C3

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ C3

ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ TEST DRIVE

Το ιδανικό σύγχρονο αυτοκίνητο πρέπει να είναι πολυτάλαντο. Να είναι οικονομικό αλλά να έχει και επιδόσεις, να χωράει παντού αλλά να χωράει και μια οικογένεια, να είναι προσιτό αλλά και πλούσια εξοπλισμένο. Κυρίως όμως πρέπει να μιλάει στο συναίσθημα. Και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο ατού του νέου Citroën C3, ότι το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά.

Οι εκλεπτυσμένες γραμμές και μοναδικά στοιχεία όπως τα προαιρετικά airbumps στις πόρτες, δίνουν στο γαλλικό σουπερμίνι μοντέρνα και ξεχωριστή σχεδίαση που σε κερδίζει. Θέλοντας μάλιστα να ενισχύσει το μοναδικό στιλ που έχει το C3, η Citroën δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού των εννέα βασικών χρωματισμών με τρεις επιπλέον επιλογές για την οροφή, για όσους αρέσκονται στη διχρωμία, με τις επιλογές να φτάνουν τις 36 συνολικά. Η ίδια φρεσκάδα συνεχίζεται και στο εσωτερικό, όπου κυριαρχούν οι ευχάριστοι συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών, ενώ υπάρχουν και τέσσερα διαθέσιμα πακέτα για να επιλέξει κανείς: το βασικό με γκρι απόχρωση, το Urban Red, το Metropolitan Grey και το Hype Colorado με πινελιές σε μπεζ-καφέ.

Αντίστοιχα ευρεία είναι η γκάμα κινητήρων, τόσο σε βενζίνη όπου διαθέσιμοι είναι οι πολυβραβευμένοι 1.2 PureTech με 82 και 110 (turbo) ίππους, όσο και σε diesel με τους αποδοτικούς 1.6 BlueHDi των 75 και 100 ίππων. Έτσι, ο καθένας μπορεί να επιλέξει την έκδοση του Citroën C3 που του ταιριάζει και να την προσαρμόσει απόλυτα στις προσωπικές του επιθυμίες.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του νέου C3 είναι η άνεση. Με τον όρο Advanced Comfort, η Citroën υπόσχεται απαράμιλλη άνεση σε όλα τα επίπεδα, από τους μεγάλους χώρους και τα αναπαυτικά καθίσματα της καμπίνας, μέχρι την ποιότητα κύλισης που προσφέρει η ανάρτηση, την οποία φυσικά συνδυάζει με άριστη οδική συμπεριφορά σε κάθε είδους διαδρομή. Άλλωστε, το νέο C3 διαθέτει στάνταρ συστήματα που αναβαθμίζουν την οδική ασφάλεια, όπως η προειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας (AFIL), η αυτόματη προσαρμογή ταχύτητας (Intelligent Speed Adaption), η ειδοποίηση ξεκούρασης του οδηγού (Coffee Break Alert) και η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας (Speed Limit Information). Επιπλέον, το γαλλικό μοντέλο εξοπλίζεται με 3D σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας και ενσωματωμένη κάμερα Connected Cam, με την οποία μπορείς να τραβάς φωτογραφίες ή βίντεο από τη διαδρομή σου και να τα ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω εφαρμογής στο κινητό σου.

Τελικά η κορυφαία άνεση, η ξεχωριστή σχεδίαση, οι δυνατότητες εξατομίκευσης και η προηγμένη τεχνολογία καθιστούν το νέο Citroën C3 πρωταγωνιστή στην κατηγορία των σουπερμίνι. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που κατέκτησε με εξαιρετική ευκολία τον τίτλο “Αυτοκίνητο Του 2017 στην Ελλάδα”!

VIDEOS

Citroen C3 2016 cool

Citroen C3 - Customization 2017

Citroen C3 - Design 2017

Citroen C3 - Advanced Comfort 2017

Citroen C3 - ConnectedCAM 2017

GOCAR TEST - Citroen C3 1.2 82hp

Citroën C3 : Marry me