Stina Hübinette: Η σαγηνευτική κασκαντέρ

Η δουλειά του κασκαντέρ δεν είναι αποκλειστικά αντρικό προνόμιο και η Stina Hübinette αποτελεί από τις κορυφαίες στο χώρο της

  • -
  • -

Κάποιες σκηνές του κινηματογράφου, αλλά και αρκετές διαφημιστικές παραγωγές στις οποίες περιλαμβάνονται αυτοκίνητα απαιτούν γυναικεία παρουσία. Μάλιστα, υπάρχουν και πιο απαιτητικές περιστάσεις, όπου η ηθοποιός πιθανότατα να είναι αναγκασμένη να πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή καταδίωξη!
Σε αυτές τις περιπτώσεις αναλαμβάνουν γυναίκες κασκαντέρ, όπως η Stina Hübinette. H εντυπωσιακή Σουηδέζα βρίσκεται πίσω από μερικά από τα πλέον εντυπωσιακά πλάνα του κινηματογράφου με αυτοκίνητα, αλλά και σε διαφημιστικά βίντεο.

Η Hübinette ξεχωρίζει για τις οδηγικές τις ικανότητες, έχοντας διακριθεί στο παρελθόν στο χώρο των αγώνων. Το 2000 ξεκίνησε να εργάζεται ως κασκαντέρ σε παραγωγές στην Ευρώπη, αλλά και στο Hollywood. Μάλιστα, την ίδια δουλειά κάνει και ο σύζυγος της Samuel Hübinette, μαζί με τον οποίο έχουν πραγματοποιήσει μία σειρά από εντυπωσιακά βίντεο στο Youtube με Lambroghini.



 Έχοντας συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένων της Fiat και της Alfa Romeo, η Stina Hübinette διατηρεί μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της για την Alfa Romeo που όπως λέει η ίδια δημιουργεί μοντέλα που κάνουν τον οδηγό να νιώθει ένα με το αυτοκίνητο. Και ειδικότερα για τη Giulia QV, με την οποία και έχει πραγματοποιήσει αρκετά χιλιόμετρα στο εσωτερικό της.

Έχοντας διακριθεί σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, η Stina Hübinette προτείνει σε όσες γυναίκες θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της, να πιστέψουν στον εαυτό τους και με πείσμα και επιμονή θα τα καταφέρουν.