Όταν οι γυναίκες επιλέγουν αυτοκίνητο...

  • -
  • -

Δεν το κρύβουμε. Εμείς οι γυναίκες επιλέγουμε αυτοκίνητο με πρώτο κριτήριο την εξωτερική εμφάνιση, δεύτερο τη χρηστικότητα και τρίτο τις επιδόσεις. Όμως, η εμφάνιση είναι πάντα υποκειμενική. Κάθε γυναίκα έχει το δικό της στυλ γι' αυτό και οι επιλογές διαφέρουν. Για να καταλάβεις το σκεπτικό μας, επέλεξα 5 μοντέλα που ανταποκρίνονται σε διαφορετικούς τύπους γυναικών. Δες και βγάλε συμπέρασμα…

 

>>Fiat 500
FIAT-500

To 500αράκι δεν είναι ακριβώς αυτοκίνητο. Είναι αξεσουάρ που συνοδεύει το outfit. Γι’ αυτό το επιλέγουν γυναίκες που προσέχουν πολύ την εξωτερική τους εμφάνιση. Το πιο σύνηθες είναι να δεις να βγαίνει από μέσα μια εντυπωσιακή ξανθιά με φόρεμα Gucci και Louis Vouiton ανά χείρας.

 

 

>>Lancia Ypsilon
LANCIA-YPSILON

Εδώ η εμφάνιση συνοδεύεται από χρηστικότητα. Είναι λοιπόν ευνόητο ότι η ιδιοκτήτρια, εκτός από στυλ θέλει και χώρους για τα ψώνια ή τα ταξίδια της. Παρόλα αυτά είναι φινετσάτη. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που επέλεξε το νέο μικρό ιταλικό.

 

 

>>Mini Cooper
MINI-COOPER

Οι γυναίκες που επιλέγουν το Mini, εκτός από την εξωτερική εμφάνιση απολαμβάνουν και την οδήγηση. Είναι γυναίκες που τις ιντριγκάρει η ταχύτητα, τους αρέσουν τα ταξίδια και δε θα παραχωρούσαν ποτέ το τιμόνι του αυτοκινήτου τους σε άντρα.

 

 

>>Smart Fortwo
SMART-FORTWO

Είναι μικρό, στυλάτο και αυτόματο. Παρκάρει παντού και δε χρειάζεται και ιδιαίτερη εμπειρία για να το οδηγήσεις. Το επιλέγουν συνήθως νέες οδηγοί ή γυναίκες που κινούνται γύρω από αστικές περιοχές σαν το Κολωνάκι. Μια βόλτα στη Σκουφά θα σε πείσει για το πόσο δημοφιλές είναι το Smartάκι στην εν λόγω περιοχή.

 

 

>>VW Bettle
VW-BEETLE-CABRIO

Ρομαντικές οι γυναίκες που επιλέγουν το σύγχρονο Σκαραβαίο. Δεν είναι τυχαίο που το Beetle ήταν πάντα σύμβολο των παιδιών των λουλουδιών. Ακόμα κι αν το δοχείο για λουλούδι στο ταμπλό είναι παρελθόν, ο ατμοσφαιρικός εσωτερικός φωτισμός προδίδει ροματζάδα.

 

 H Σοφία έχει και blog: whenablondegirliswriting.blogspot.com