Ανάκληση Ford Ranger

Για αντικατάσταση του μηχανισμού ασφάλισης της ανάκλισης του πίσω καθίσματος

  • -
  • -

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Ford Motor Hellas, Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Ford στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Ford Ranger 2.2 & 3.2 Diesel Διπλής Καμπίνας.

Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά σε 371 οχήματα, που παρήχθησαν από 12/3/2013 μέχρι 10/11/2015. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα εμπλεκόμενα οχήματα, o μηχανισμός ασφάλισης της πλάτης του πίσω ανακλινόμενου καθίσματος μπορεί να σπάσει. Σε αυτό το ενδεχόμενο, η πλάτη του πίσω ανακλινόμενου καθίσματος δεν μπορεί να ασφαλίσει σωστά.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, το οποίο να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής στα μέσα Μαρτίου 2017, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Ford για την αντικατάσταση του μηχανισμού ασφάλισης της ανάκλησης του πίσω καθίσματος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το ∆ίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford ή στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4805620, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info11@ford.com.