Ανάκληση Toyota Corolla

Για τον ελέγχου του αερόσακου καθίσματος οδηγού

  • -
  • -

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E., σε συνεργασία µε το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου του αερόσακου καθίσματος οδηγού για Toyota Corolla.

Ο προληπτικός έλεγχος αφορά 312 οχήματα, παραγωγής από τον Σεπτέμβριο 2002 έως τον Ιανουάριο 2003. Στα εμπλεκόμενα οχήματα που είναι εφοδιασμένα µε αερόσακο καθίσματος οδηγού, υπάρχει το ενδεχόμενο να διαρραγεί ο φορέας του πυροκροτητή του αερόσακου καθίσματος του οδηγού. Η ΤΟΥΟΤΑ αποφάσισε προληπτικά να προβεί στην ανάκληση των συγκεκριμένων οχημάτων.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος / αντικατάσταση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς - Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00 πµ έως 05:00 µµ).