Ανάκληση Jeep Cherokee

Για έλεγχο ή/και αντικατάσταση κοτσαδόρου

  • -
  • -

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ Α.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων Jeep Cherokee (τύπος KJ).
Η ανάκληση αφορά 8621 οχήματα, μοντέλα ετών 2002 – 2007, με αριθμούς πλαισίου

1J@G$%8#?^W*, όπου:
@ = 4 ή 8
$ = L ή 6
% = Β ή Ν ή C ή E
# = 1 ή 7 ή 5 ή Κ
? = 1 έως 9 ή X
^ = 2 ή 3 ή 4 ή 5 ή 6 ή 7
* = 6-ψήφιος αριθμός παραγωγής

Όσα οχήματα είναι εξοπλισμένα με εργοστασιακά τοποθετημένο ή aftermarket κοτσαδόρο, αυτός πρέπει να ελεγχθεί ή/και να αντικατασταθεί από νέο. Σε περίπτωση που το όχημα δεν φέρει κοτσαδόρο, τότε πρέπει να εγκατασταθεί σε αυτό εγκάρσια δοκός/πλαίσιο η οποία θα βελτιώσει την απόδοση του οχήματος σε συγκεκριμένου τύπου, χαμηλής ταχύτητας, συγκρούσεις.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ στο τηλέφωνο 210 6700896. Επιπρόσθετα, ο ιδιοκτήτης μπορεί να ελέγξει για τις εκκρεμότητες σε διορθωτικές ενέργειες του οχήματός του μέσω της ακόλουθης διασύνδεσης http://recalls.jeep-hellas.