Ανάκληση Peugeot 308

Για έλεγχο και, αν χρειαστεί, αντικατάσταση των κλειδαριών πορτών

  • -
  • -

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία AIGLON ΑΒΕΕ, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Peugeot στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Peugeot 308 (T9).

Η ανάκληση στην Ελληνική αγορά αφορά 160 οχήματα, παραγωγής από 24/07/2015 έως 12/11/2015, στα οποία ένας περιορισμένος αριθμός κλειδαριών πορτών υπάρχει πιθανότητα να μην είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση συμβάντος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Peugeot σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και, αν χρειάζεται, οι απαιτούμενες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας AIGLON ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 6700364.