11+1 δοκιμές μοτοσικλέτας

Tα αυτοκίνητα είναι υπέροχα, αλλά η αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει η μοτοσικλέτα… είναι μοναδική!

  • -
  • -

Μετά από σχεδόν 6 χρόνια λειτουργίας του GOCAR, έχουμε οδηγήσει πολλές εκατοντάδες αυτοκίνητα αποτυπώνοντάς άποψη για κάθε ένα ξεχωριστά. Ωστόσο, δεν αφήσαμε στην… απ’ έξω τους φίλους της μοτοσικλέτας. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε 11 δοκιμές μοτοσικλέτας που έχουν γίνει μέχρι τώρα και να διαλέξετε την… αγαπημένη σας!

Πατήστε επάνω στη φωτογραφία για περισσότερες πληροφορίες

Honda Africa Twin CRF 1.000L


H Africa Twin στη σύγχρονη εποχή της, παραμένει μια μοτοσυκλέτα εξερεύνησης, που όμως δεν της λείπει τίποτα από το σύγχρονο τεχνολογικό καλάθι και δείχνει να μην χαλάει χατίρι σε κανέναν αναβάτη και σε κανένα τερέν.

Ducati Scrambler Icon


Ένα ιστορικό όνομα για την Ducati επαναδραστηριοποιείται και ορίζει την εισαγωγή στο στιλ και το καλωσόρισμα στην οικογένεια της Ducati.

BMW R nineT


Ουσιαστικά με την R nineT, η BMW, γιορτάζει την 90η επέτειο από τον πρώτο boxer (φορέθηκε στην R32 το 1923) και συνδυάζει το απλοποιημένο naked στιλ με μυώδεις γραμμές και νοσταλγικές λεπτομέρειες σε ένα γάμο αποχρώσεων του μαύρου με το βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Honda Supra X


Το Supra-X 125 Helmin παράγεται στην Ινδονησία, στο εργοστάσιο P.T. Astra Honda Motor όπου κατασκευάζονταν στο παρελθόν τα Astrea Grand και Astra Supra.

Suzuki V-STROM 1000


Η ιστορία του μεγάλου V-Strom ξεκίνησε το 2002, για να ακολουθήσει δυο χρόνια αργότερα το εμπορικά πετυχημένο 650.

Piaggio Mp3 300i LT ABS


Ζήσε την αίσθηση της μοτοσυκλέτας με τον ασφαλέστερο τρόπο! Αυτό είναι το MP3, ένας εναλλακτικός τρόπος αστικής μετακίνησης από την Piaggio.

Ducati Multistrada 1200


Πάνω στην Ducati νιώθεις οικεία και σε καμιά περίπτωση ότι καβαλάς μοτοσυκλέτα 1.200 cc.

Harley-Davidson Road King Classic 2016

Η Road King δεν γεννήθηκε χθες, υπάρχει από το 1965 και σίγουρα είναι από τις πιο «κλασικά-κλασικές- αμερικάνικες» εικόνες.

Harley-Davidson Street 750

Η Street 750 είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα που έχουμε οδηγήσει από τον Νέο Κόσμο, αλλά δεν είναι Harley-Davidson!

Suzuki scooter Address & Burgman

Διαθέσιμα αρκετά από τα περιορισμένης παραγωγής Address 110 στα χρώματα ΜotoGP.

Suzuki Inazuma 250

Στα ιαπωνικά το Inazuma μεταφράζεται σε κάτι σαν κεραυνός, ή δύναμη κεραυνού - στα ιδεογράμματα δεν είμαστε και πολύ καλοί.

 

BONUS

Ηλεκτρικό ποδήλατο - FUTURA ECO BIKE MILANO

Ωραία η βόλτα με ποδήλατο, αλλά ακόμα καλύτερα είναι να νιώθεις ξεκούραστος από την ώθηση της ηλεκτρικής βοηθητικής δύναμης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...