F1: Χώρισαν οι δρόμοι της Ferrari και του James Allison

Νέος τεχνικός διευθυντής ο Binotto

  • -
  • -

Η κρίση στην Ferrari όλο και βαθαίνει. Μετά από τις φήμες των προηγούμενων ημερών σήμερα έγινε επίσημο ότι ο James Allison και η Ferrari τερμάτισαν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Νέος τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος του τομέα κινητήρων Mattia Binotto.

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο James Allison γυρίζει στην Μ. Βρετανία και σίγουρα οι μεγάλες ομάδες θα τον έχουν πάρει τηλέφωνο ζητώντας μια συνάντηση μαζί του. Τα πράγματα δείχνουν ότι ο Allison και ο Marchionne δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά και ότι η έλευση Marchionne στο Maranello για να «ξεκαθαρίσει» την κατάσταση συναντώντας χαμηλόβαθμους μηχανικούς έδειχνε ότι η εμπιστοσύνη είχε χαθεί. Διαβάσαμε δε ότι ο Marchionne απαίτησε να είναι παρόν σε όλα τα τεχνικά meetings, κάτι που μάλλον δεν άρεσε στον Allison.

 

Και τώρα τι ; Για τον Allison τα πράγματα μάλλον είναι πιο εύκολα, καθώς δεν θα μείνει για καιρό χωρίς δουλειά καθώς είναι περιζήτητος. Για την Ferrari τα πράγματα είναι πιο δύσκολα καθώς δεν έχει εναλλακτικές. Έχουμε ακούσει πολλά ονόματα αλλά τίποτα το σίγουρο. Ποιος θα ήθελε να πάει στο Maranello με τέτοιες συνθήκες;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...