F1: Τέλος στις θεωρίες συνομωσίας προσπαθεί να βάλει η Mercedes

Εδώ και 3 βδομάδες … έπαιζε το σενάριο …

  • -
  • -

Επιστολή στους φιλάθλους αποφάσισε να στείλει η ομάδα της Mercedes σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μπει ένα τέλος στην συνομωσιολογία που παίζει τις 3 τελευταίες βδομάδες λόγω του γεγονότος ότι όλα τα τεχνικά προβλήματα εμφανίζονται στο μονοθέσιο του Hamilton.

 

Η αρχή έγινε από τον Γερμανικό τύπο και συγκεκριμένα από το περιοδικό Focus το οποίο έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι η Mercedes πήρε την απόφαση να αλλάξει 5  μηχανικούς που ήταν πέρσι στο γκαράζ του Hamilton με αντίστοιχους του Rosberg. Τότε άφησε υπαινιγμούς, βασισμένοι και στο γεγονός ότι ο Rosberg ήταν αυτός που είχε κακοτυχία πέρσι, ότι ίσως ήταν αυτός ο λόγος που ο Hamilton αντιμετώπιζε φέτος προβλήματα.

 

Την Κυριακή που μας πέρασε το θέμα έπαιρνε επικίνδυνες διαστάσεις και ο Toto Wolff, διευθύνων σύμβουλος στα αγωνιστικά θέματα, είπε : «Δεν θα αρχίσω να απαντώ σε κάθε τρελό που στέλνει ένα μήνυμα. Κάποιοι από αυτούς αρχίζουν να ενοχλούν την ομάδα και μέλη αυτής και δεν θα το επιτρέψω ποτέ. Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι να σαμποτάρουμε τον Lewis Hamilton.  Είναι καλός μας φίλος. Νιώθουμε άσχημα γιατί δεν μπορεί να αποδώσει το καλύτερο και τον έχουμε απογοητεύσει». Υποστήριξη στα μέλη της ομάδας που είναι στα γκαράζ έδωσε και ο Hamilton «Είμαι περήφανος για τα παιδιά, και τα παιδιά στην δική μου πλευρά του γκαράζ έχουν δύσκολη περίοδο. Από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα είχα ένα δικό μου γκρουπ και χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο άλλαξαν και τα παιδιά που ήρθαν είχαν άσχημη εμπειρία και πιστεύω ότι νιώθουν την πίεση, αλλά δεν έχει σχέση με αυτούς». Πάντως μετά από την λήξη του αγώνα ο Wolff αποκάλυψε ότι και ο Rosberg είχε πρόβλημα με το μονοθέσιό του και ήταν τυχερός που τερμάτισε.

 

Σήμερα η ομάδα αποφάσισε να στείλει επιστολή προς τους φιλάθλους! Αναφέρει εκτός άλλων ότι η ομάδα κερδίζει και χάνει μαζί. «Έχουμε τους καλύτερους και τις καλύτερες στον κόσμο, που κάνουν μια εξαιρετική δουλειά, βδομάδα μπαίνει, βδομάδα βγαίνει, και την κάνουν σαν ομάδα. Όχι για κάποιον οδηγό, αλλά ο ένας για τον άλλο. Δεν υπάρχει Α και Β ομάδα». Εξιστορήσει το πρόβλημα που αντιμετώπισαν και οι δυο οδηγοί και την ένταση που υπήρχε και παράλληλα δίνει τα εύσημα στην ομάδα που είναι στην πίστα και στο εργοστάσιο και κλείνει λέγοντας «Τέσσερις αγώνες έχουν ολοκληρωθεί με 17 να απομένουν. Κι όπως έχουμε δει,  θα είναι ένας μεγάλος και δύσκολος δρόμος. Θα υπάρχουν καλές και κακές μέρες, νίκες και ήττες. Αλλά θα τα ξεπεράσουμε όλα ως ομάδα, όπως κάνουμε πάντα. Για όσους είναι μαζί μας, σας ευχαριστούμε. Για τους υπόλοιπους – όσους κριτικάρουν, προσπαθούν να μας μειώσουν και φαντάζονται συνωμοσίες, αν μπορέσουμε να πείσουμε έστω και τους μισούς από εσάς τι πραγματικά αξίζουμε, θα θεωρήσουμε πως κερδίσαμε τη μάχη

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...