F1: Νίκη θέλει ο πρόεδρος της Ferrari στον πρώτο αγώνα

O Vettel τα βλέπει πιο λογικά όμως …

  • -
  • -

Μπορεί ο ισχυρός άντρας της FIAT, Sergio Marchionne, να έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για την ομάδα της Ferrari στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο Sebastian Vettel δεν συμμερίζεται την άποψή του!

 

Ο Marchionne είχε πει ότι η Ferrari θα είναι η ομάδα που θα έχει το πάνω χέρι στην έναρξη της σαιζόν : «Θα είμαστε ήδη η ομάδα που θα πρέπει να κερδίσουν στην Αυστραλία. Είναι σημαντικό να κερδίσεις τον πρώτο αγώνα». Είχε προσθέσει δε ότι έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες αλλαγές στην υποδομή ώστε να είναι πανέτοιμη η ομάδα για αυτό.

 

Ερωτηθείς ο Sebastian Vettel για την κατάσταση που περιμένει ότι θα βρεθεί η Ferrari στην έναρξη της σαιζόν είπε : «Ξέρουμε ότι είναι πολύ φιλόδοξο, και ξέρουμε ότι η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη πέρσι. Φέτος έχουμε κάποιες αλλαγές και θα δούμε τι θα γίνει. Προφανώς οι δοκιμές είναι πολύ σημαντικές και σημασία έχει να ξεκινήσουμε με το δεξί. Αλλά η Αυστραλία είναι ένας από τους 21 αγώνες. Εάν κερδίσεις εκεί θα είναι ωραία, εάν όχι θα προσπαθήσεις να τερματίσεις όσο πιο κοντά γίνεται στο πρώτο σκαλί και να συγκεντρώσεις βαθμούς. Είναι μια μακρά σαιζόν»

 

Κάθε χρόνο οι Tifosi περιμένουν ένα θαύμα από την ομάδα τους. Όμως πρέπει να τα βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές στην F1. Δεν κλείνουν οι διαφορές απο την μια σαιζόν στην άλλη εάν δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς και το 2016 το στοιχείο που αλλάζει είναι η διαχείριση των ελαστικών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...