F1: Τρέχουν για να αποφασίσουν οι ομάδες

Ποιες γόμες θα βάλουν στον πρώτο αγώνα;

  • -
  • -

Οι κανονισμοί στα ελαστικά έχουν αλλάξει για το επόμενο πρωτάθλημα F1 πλέον και η πρώτη ημερομηνία που τέθηκε στο τραπέζι είναι αυτή της 17ης Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε οι ομάδες θα πρέπει να επιλέξουν ποιες δυο από τις τρεις γόμες που θα έχει διαθέσιμες η Pirelli, θα χρησιμοποιήσουν στον πρώτο αγώνα της σεζόν, το GP Αυστραλίας που θα γίνει στις 20 Μαρτίου 2016!

 

Σύμφωνα με το Autosport, για την Αυστραλία οι επιλογές θα είναι ανάμεσα στην μεσαία, τη μαλακή και την πολύ μαλακή με την τελευταία να μην έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στον αγώνα αυτό. Και η επιλογή αυτή θα είναι ανά οδηγό!

 

Μιλώντας επί του θέματος ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Paul Hembery, είπε : «Είναι σημαντικό για να γίνουν οι αποστολές, και πρέπει να έχουμε υπόψη την πολυπλοκότητα του θέματος. Αυτό είναι πρόβλημα. Για την Αυστραλία θα είχαμε στείλει νωρίς τον Ιανουάριο για να τα έχουμε τον Μάρτιο και να αποφύγουμε την αποστολή με αεροπλάνο. Με τις αλλαγές όμως θα πρέπει να γίνει η διαδικασία νωρίτερα».

 

Για εσάς πάντως η επιλογή της ταχύτερης διασύνδεσης με το internet είναι μονόδρομος και δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε πολύ όπως οι ομάδες της F1, καθώς το VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE αποτελεί μονόδρομο.

Είσαι λάτρης της ταχύτητας; Αν δεν έχεις δοκιμάσει το VDSL με ταχύτητες έως 50Mbps, δεν έχεις δει τίποτα. Aσύλληπτα γρήγορο internet, για να απολαμβάνεις τις πιο υψηλές ταχύτητες που φτάνουν έως 50Mbps!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...