Πρέπει να αλλάξει τροπάριο ο Rosberg

… εάν θέλει να κερδίσει τον Hamilton

  • -
  • -

Ο Nico Rosberg βρίσκεται σε δεινή θέση στην Mercedes. Έχει ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο που του έχει φέρει δυο δεύτερες και μια 3η θέση, στους τρεις πρώτους αγώνες της χρονιάς, αλλά  ο teammate του Lewis Hamilton δείχνει ισοπεδωτικός. Έχει κυριαρχήσει κατά κράτος έναντι του Rosberg.

 

Κοινή είναι η εκτίμηση ότι πρέπει να σκληρύνει την στάση του έναντι του Hamilton και να γίνει πιο εγωιστής. Στην στήλη του ο Johnny Herbert στην εφημερίδα Standard αναφέρει ότι θέλει να δει τον Rosberg που είχαμε δει στο Μονακό και στο Σπα πέρσι. Να τον δει δηλαδή να φτάνει στα άκρα. Ο Hamilton δείχνει τόσο καλός όσο ποτέ άλλοτε και αυτό δυσκολεύει τον Rosberg σε απίστευτο βαθμό.

 

Το να κατηγορείς τον teammate σου ότι πήγαινε αργά, όπως έκανε στην Κίνα, ήταν μια κίνηση που κόστισε στον Rosberg, όπως το παραδέχθηκε και ο ίδιος. Ήταν αυτογκόλ. Ο Hamilton του απάντησε μέσω δημοσιογράφων ότι ποτέ δεν έκανε κίνηση για να τον περάσει και έχει απόλυτο δίκιο.

 

Εάν θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα ο Rosberg θα πρέπει να αλλάξει το τροπάριο. Θα πρέπει να σταματήσει να γκρινιάζει και να γίνει πιο σκληρός. Υπάρχει ένας όρος στον αθλητισμό ο οποίος έχει μεγάλη σημασία και στην F1. Είναι η πνευματική δύναμη. Μπορεί να είσαι από τους καλύτερους οδηγούς, αλλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία χρειάζεται και πνευματική δύναμη, κάτι που δεν φαίνεται ότι έχει ο Rosberg αυτή τη στιγμή.

 

Πέρσι ειδικά μετά από το Σπα, κατέρρευσε. Ήταν υπαίτιος για το ατύχημα με τον Hamilton και ποτέ δεν συνήλθε. Χρειάζεται γρήγορα να αλλάξει εάν θέλει πραγματικά να πάρει τον τίτλο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...